Edo bazı erkekler baba olduğunun kanısına geç varıyo maalesef bunu geç farkediyolar çünkü 2 kişilik bir aile iken 3 kişilik 4 kişilik veya daha kalabalık bir aile haline geliyosunuz. Kafalarında acaba bu çocuğa bakabilecekmiyiz büyütebilecekmiyiz koruyup kollayabilecekmiyiz ihtiyaçlarını karşılayabilecekmiyiz vs sorular oluşuyo tüm bunlar strese dönüşüyo bu streslerde; ters konuşmalar, eşten uzaklaşmalar, herkesin içinde rezil eder tarzda konuşmalar, karşısındaki insana eşine ezik gibi davranmalar olarak maalesef biz kadınlara geri dönüyo. Anne-baba arkadaş kardeş mesai arkadaşları vs kişilere karşı aynı eskisi gibi davranıp sizin yanınıza geldiği zaman sanki kırk yıllık düşmanı gibi size saldırmak için tek bir kelimenizin ağzınızdan çıkmasını bekler. Benimde 2 tane çocuğum var 3 yaşında kızım 8 ay 22 günlük oğlum var benim eşimde oğlum doğduktan sonra biraz değişti. Seni tam olarak olmasada biraz olsun anlıyorum canım benim eşimde başkalarının yanında hiç laf söylemezdi bana aksine ben annemlerin yanında falan biseyler söylerdim sinirlendiğim zaman eşimde eve gelince uyarırdı beni milletin içinde laf söyleme zoruma gidiyo derdi ama şimdi o yapıyo aynısını hatta geçen hafta cumartesi eşimin abisi-eşi ve benim ailem iftara geldiler fırına tavuk but koymuştum oğlumla ilgilenirken unutmusum bir anlık dalgınlık işte eşimde sırf tavuk butlarının derisi biraz yandı diye bana herkesin içinde niye yemeği yaktın niye bakmıyosun nasıl yemek yapiyosun sen diye bana bağırdı çağırdı benim annemler alındılar tabi normal olarak. Normalde hiç kimsenin yanında beni kıracak şeyler söylemez ama o gece çok kalbimi kırdı. Yani bazen erkekler gerçekten hiç tanımadığımız birine dönüşebiliyolar