Edo Yarından itibaren sizde eşinizin size davrandığı gibi davranın. O yokmuş gibi onu görmeyin. Adam yerine koymayın. Sizde ailenile konuşun arayın gülüşün falan. Ben eşimi cezalandırmak istediğimde onu yok sayarım. Sahurunu keserim iftar bile hazırlamam. Per perişan olur kedi gibi dolaşır sonra. Ha doğru ya da yanlış yapıyorum bilmem ama işe yarar. Bir daha yaptığı yanlışı tekrarlamaz. Yoğun çalışır eksta ticaretle uğraşır kafası çok dolu olduğundan bazen bebeğimi beni ihmal eder. Hemen sirkelerim. Açık açık konuşurum. Geçenlerde bana ayırması gereken vakitte kardeşine 1 saatlik araba sürüş eğitimi vermişti. Eve geldi yorgunum uyucam dedi. Öyle miiii dedim. Bana vakit ayırmıyor musun. (Detaya girmiyorum) 😀 Topladım valizimi çantamı kendisi uyurken çıkıyordum evden kapı sesiyle geldi. Nereye falan derken bi afalladı ciddiyetimi fark etti. özür dilemeler yanlış yaptım demeler. Sirkelemek lazım. Konuşarak giderek susarak bi şekilde yapmak lazım erkeklerin kafaları bizler gibi değil bizim gibi çalışmaz düzler. Cumartesi günü plan yaptı öyle uyudu. Tüm gün dışarıda olcaz diyor. Ailesine de dün mesajı verdi beni Cumartesi günü rahatsız etmeyin o günler ailemin olacak dedi . Benim annem çok kızar en ufak şeyleri büyütüp eşimi cezalandırmam konusunda fakat bu şekilde adam edicem. İleride çok zor çünküü..