Ylmzesra evet canım her nekadar bazıları inkar etsede dinizimizde maalesef büyü var taa peygamber efendimiz zamanında bile insanların arasını açmak için yapılırmış yani Allah’ın gücünden büyük bir güç yoktur o yüzden gerçekten güvendiğin, para için değil (cüzi bir miktar emeğinin karşılığını alabilir. kastettiğim büyük paralar) gerçekten Allah rızası için bu işi yapan bu beladan insanları kurtaran hocalar var öyle bir hocaya gidip büyüyü açtırabilirsin büyü büyüyle bozulur diye bir şey yok yani bence büyünün şekline göre değişebilir. Bazı büyüler madden bulunur ve yakılırsa büyü çözülmüş olur vs yani tek yolu büyü yapmak değildir. Bence en azından güvenilir bir hocaya git birşey kaybetmezsin niyetini temiz tutarak git büyü yapıp Allah’a karşı gelmekten Allah’a sığınırım de. Ama ben o pislik kayınvalide den herşeyi beklerim ruh hastası manyak. Bu büyü olayını çok çok yakınım yaşadı ve büyüye inanmayan saçmalık diyen ben o gün Tevbe ettim. O yüzden hafife almamak gerekir ama amacın sadece kendi sıkıntını çözmek olsun daha fazla derinlere girme. Allah yardımcın olsun