Pink-pink2 işte beni tek bağlayan ardımdan zarar vereceği kişiler
Yoksa ben herşeyi yaparım gözüm kara. Adımı değiştiririm baska yere yerlesirim.
Benim korkum diğerleri
Canımı yakıp döndürmek için yapacakları şeyler
Yaptılar daha önce çünkü.

Pikoo evet. Demekki bilerek yapıyormuş. Öyle bir tutuyor ki kendini şimdi.

Ylmzesra İşte diyorum ki yavaş yavaş başka şehirde bi yer bulsa ailen kimseye söylemese taşınsalar başka şehire sizde sevgi evlerine gitseniz orda boşanıp çıksanız olmazmı

Ylmzesra eğer büyü varsa kesinlikle bozdurman gerek ve büyü büyüyle bozulur lafı saçmalıktan ibaret. Düzgün bu işin ehli bir hocaya gidip bozdurun büyüyü hüddamı olan hocam olduğundan emin olun peygambere yapıldı büyü biz kimiz ki

Ylmzesra canım çok üzülerek okudum ve inan acını öyle hissettim ki. Sana tek diyeceğim ne pahasına olursa olsun evladını o yaratıklara bırakma. İlerde eşin gibi birisi olduğunda anne böyle olmamin sebebi sadece sensin diyecek. Pis sapıklar evladına neler yaparlar kim bilir. Kaç kurtul inşallah da kurtulacaksın ama çocuğunu bı saniye bile ayırma yanından. Onun hayatının kurtulması sana bağlı. Ne lanetlermiş Allah seni de tüm aileni de evladını da kurtarsın bunların elinden inşallah

Ylmzesra canım peki birşey diyeceğim fırsat bu fırsat değil mi hazır böyle bişey varken ortada, kurtulmayımı denesen belki hapse girme korkusuyla sana bişey yapmaya cesaret edemez. ben senin yerinde olsam hazır böyle bir karar varken bunu fırsata ceviririm vakit kaybetmeden çünkü yasalar kurallar cezalar sürekli değişiyor bi bakıyorsun para cezasına cevrilmiş vs

Pink-pink2 mecbur böyle olacak ama dedim ya uzaklaştırma almıştık bize ulaşamayınca babannemlere varana kadar rahatsiz etmişti. Artık ne olursa olsun diyorum. Kork kork bıktım. Ne yapacaksa yapsın ben cekmeyecegim inşallah bu hayatı..

Pikoo zaten para cezası ve 5 yıl denetimli serbestlik var canım. Artık karşı geliyorum zaten hayır diyorum. Sinirleniyor ama kendini tutuyor. İnan o kadar sinmisim ki adama karşı gelemiyorum bile. Kendimi alistiriyorum buna artık.

Unlucky geçende bunun babası diyor ki..
              Çocuk 2 yaşına gelsin biraz zor görürsünüz yüzünü. Bı Alicam 15 gün 20 gün unutun.
              Es kişisi birşey demedi ben zaten öyle bı hakkım yok. Adam eş kişisinin yüzüne dikti gözlerini “tıpış tıpış getireceksin hadi bı getirme dedi”
              Anladım ki bu ailesinden baskı görüyor kendi de bana yapıyor.
              Sonra bunun benim kırmızı cizgim olduğunu söyledim ona. İlle de kalinacaksa çocuğumla ben de kalırım izin vermem dedim. Sen tamam de geç diyor bana. Sanırım ailesinden çok baskı görüyor. Zaten ailesi böyle olmasa ben bunları bu kadarını yasamazdim. Çocuğumu isteyen onlar. Anası.

Ylmzesra sanırım sizde biraz fazla pasif kalıyorsunuz o yüzden iyice tepenize çıkmışlar meslea tıpış tıpış getireceksiniz dediğind ege rne kadar kötü şeylerde yaşamış olsanız en azından bakarız baba duruma göre söz vermeyelim vs diyebilirdin sonuçta bu cümlede kavga edecek birşey yokki. Bilmiyorum ama biran önce bı tık olsun (çok değil) başınızı dik tutmalısınız.

Pikoo bakarız dediğim an olacakları tahmin edemezsiniz. Mafyamsi, zorba insanlar. Evet pasif kaldım canım böyle değildim. Bu hale geldim. Zaten sorunum ve mutsuzluğum da bu değil mi? Düşün ki kendi çocuğum için bile birşey diyemiyorum. Babası da öyle. Yani insan kolay kay bu duruma gelmiyor.

11 gün sonra

Merak ettim sizi. İnşallah iyisinizdir.

Ylmzesra seni happy kidsten tanıyorum oradaki kullanıcı adını yazmayacam ama okur okumaz hatırladım 😓

Sept aynı durumdayım. Değişen pek birşey yok. Kendimi daha çok cesaretlendirdim. En küçük bir şeyde ne yapacağımı belirledim bekliyorum. Beni aşağı çeken aman sabret diyen herkesi de çıkardım hayatımdan.