Pikoo gerçekten böyle şeyler oluyor mu? Ve sonra düzeltilebilir mi? Ben bolca dua etmeye çalışıyorum. Kadına bakıyorum zamanında bana sorduğu bazı sorular vardı. Resmen cinsel hayatı dibine kadar merak ediyordu. Ayda bir aranız nasıl sana sarılır mi onu yapar mı bunu yapar mı derdi ben sertçe ve net şekilde cevaplar onu bana bunları sorduğuna pisman etmeye çalışırdım ama utanması yoktu.
Düşününce birleşiyor bazı şeyler ama düşünmemeye çalışıyorum. Şeytana uyar ona onun yaptığını yaparsam diye de hocaya gitmedim. Çünkü büyüyü büyü bozar diye birşey okumuştum.
Heba olmuş hayatım...
Pink-pink2 birgun sorduğumda çocukken ve ergenlikte ve hatta biz nisanliyken annesinin kendini ona hep bir şekilde gösterdiğinden bahsetmişti. Ve bana ilkkez onu gördüm belki de o yüzden hep rüyalarıma giriyor demisti. Başlarda bu rüyalar yüzünden mutsuzdu ve doktora gitmeyi düşündü ancak sonra bunu fantaziye dönüştürdü.
Kadın da beni zaten kumasi gibi görüyor. Bence kadın en başta hasta olan. Ciddi şekilde hasta hem de. Ve malesef çocuk yetistirememis. Rabbim evlatlarimizi güzel yetistirmeyi nasip etsin
Ylmzesra büyü var maalesef yapıyorlar insanı öldürür bile o yüzden felak ve nas sürelerini bol bol okuyun inşallah. Evde süre açsanız eşiniz ne tepki verir. Hocalar başka ne demiş büyünün bozulması için bişy tavsiye etmemiş mi bende anlamam böyle şeylerden Rabbim korusun
Ylmzesra Evet çok haklısın malesef burda hasta olan kadın kaynana yani erkek çocuk anne mesafesini koruyamamış 🤦🏻♀️ Dediğin gibi yetiştirememiş yazık bir adamın hayatını ve senin hayatını mahvetmiş altta yatan sebeb anne ama size tek tavsiyem artık eskisi gibi olmaz ailene söyle gizli gizli başka şejirde bi yer bulun yavaş yavaş taşınsınlar komşulara felanda söylemeyin sizde sığınma evine gidin boşanın ordan ailenize kaçın bence madem insan gibi boşanmıyor sizde kaçın malesef böyle fantaziler kuran ilerde çocuğuna biley yapmıyacağı ne malum 🤷🏻♀️kendinizide çocuğunuzuda kurtarın
Ylmzesra evet canım her nekadar bazıları inkar etsede dinizimizde maalesef büyü var taa peygamber efendimiz zamanında bile insanların arasını açmak için yapılırmış yani Allah’ın gücünden büyük bir güç yoktur o yüzden gerçekten güvendiğin, para için değil (cüzi bir miktar emeğinin karşılığını alabilir. kastettiğim büyük paralar) gerçekten Allah rızası için bu işi yapan bu beladan insanları kurtaran hocalar var öyle bir hocaya gidip büyüyü açtırabilirsin büyü büyüyle bozulur diye bir şey yok yani bence büyünün şekline göre değişebilir. Bazı büyüler madden bulunur ve yakılırsa büyü çözülmüş olur vs yani tek yolu büyü yapmak değildir. Bence en azından güvenilir bir hocaya git birşey kaybetmezsin niyetini temiz tutarak git büyü yapıp Allah’a karşı gelmekten Allah’a sığınırım de. Ama ben o pislik kayınvalide den herşeyi beklerim ruh hastası manyak. Bu büyü olayını çok çok yakınım yaşadı ve büyüye inanmayan saçmalık diyen ben o gün Tevbe ettim. O yüzden hafife almamak gerekir ama amacın sadece kendi sıkıntını çözmek olsun daha fazla derinlere girme. Allah yardımcın olsun
Pink-pink2 ama işte ortada çocuk var görüş günleri vs nasıl olacak bende onu düşündüm ama eninde sonunda nerde olduğunu öğrenir gibime geliyo bence burda önemli olan devlet tarafından bir ceza alması mesela şiddetten falan bir 6 ay yatsa bak bakalım yapabiliyormu birşey ama maalesef Türkiye’de düzen böyle işlemiyor 😔
Pikoo İzini kaybettirme olarak kaçsa çocukdan dolayı olmazmı öyle iaim felan değiştirseler zormu ki bu işler valla o kadar üzüldüm ki böyle düşünmeye başladım
Ylmzesra öle demeyin hayatta olmamaları daha zor ne arayaniniz ne geleniniz var evinize onlar olmayınca akrabalar da bir halta yaramio mecbur cocujlar için katlanioz
Ylmzesra ohooo defalarca gittim hemde kurtulmak için her gittiğimde üstümden yük kalkmış gibiydi her gittiğimde aylarca denedim iş bulmak için ne mücadeleler ettim ama sonuç çocuğum benle perişan oluodu sürekli ariodu bende çocuğum için bakiorum ne yapsam olmuo mecbur kalıp donuodum taa şu pandemi gelene kadsr pandemi geldi herşey daha zorlaştı çocuk için mecbur kaldım yine
Ylmzesra yarın akşam mi 5 tane cuma suresi okunacak
fistikli_gaymakli_baklava yarın akşama kadar
fistikli_gaymakli_baklava aynı mahalledeyiz ne gidebiliyorum ne gelebiliyorlar öyle kötü ki
Pink-pink2 işte beni tek bağlayan ardımdan zarar vereceği kişiler
Yoksa ben herşeyi yaparım gözüm kara. Adımı değiştiririm baska yere yerlesirim.
Benim korkum diğerleri
Canımı yakıp döndürmek için yapacakları şeyler
Yaptılar daha önce çünkü.
Ylmzesra İşte diyorum ki yavaş yavaş başka şehirde bi yer bulsa ailen kimseye söylemese taşınsalar başka şehire sizde sevgi evlerine gitseniz orda boşanıp çıksanız olmazmı