Ylmzesra 2 senenize yazık olmuş. Lütfen bundan sonraki hayatınızı böyle sapkın bir adamın yanında feda etmeyin. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Ayrı yatmak , cinsellikte anneyi düşünmek nedir ya. Ne günlere kaldık. Hiç bir haltta yapamaz bence. Dik durun. Daha fazla bastırmalarına müsade etmeyin lütfen.
Heba olmuş hayatım...
Ylmzesra gerçekten heba olmuş hayatın daha da fazla olmasına izin verme kendini düşünmüyorsan bile çocuğunu düşün orada kalmak için bir tane elle tutulur sebebin yok..
- Düzenlendi
Cikkoooo bunu kafama koydum. Tek çarem bu ancak ardımdan yine anama babama musallat olacaklar. Çok ama çok kötüler inanın eşi benzeri yoktur bunların. Kendilerini ilah sanıyorlar. Ben polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma aldım çocuğumun geçici velayetini aldım ama sonuç ? Hergun sabah aldılar kucağından 6 aylık bebeğimi akşam 9 da getirdiler. Anne sütü alan bebeğime benim sütüm tasarken mama verdiler. Neler çektim ben. Gücüm yok 😔 60 yaşında anne babama bu yaşta bı deliyle uğraşıyor.
Hemsireanneg öyle bir korkutukmusum ki. Bazen kendimi anlayamıyorum. Hayır üzerimde bir büyü olacağından bile şüpheye düşüyorum. Nasıl bı sabır bu diyorum nasıl bı korku… Ben bugün çeker kaçar giderim ama annem babam hep aklım onlarda. Mahvettiler insanlari neler ettiler onlara bir bilseniz. Karısını seven adam kayınpederine küfürler eder mi öldürmek için işyerine gider mi ? Babamın suçu kızına sahip çıkmak. Baktım babamda silah gördüm. Dedim bu neeee kafayı yedim. 65 yaşındaki adam deliyle uğraşıyor. Çığrından çıkmış herşey kendince kendini ailesini koruyacak gözdağı. Polise gittik uzaklaştırma aldık yok yok yok. Benim evime gelmedi bu kez 90 yaşındaki bavannemlere sardılar. Yahu neler ettiler. Bosyere yine burada değilim. Annem hergun ağlıyor. Babam geceleri uyurken kızım diye agliyor rüyasında. Mahvettiler ailemi. Bende iyi düzeldi diyorum onlara. Ne yapım kardeşim. Gücüm tükendi yapayalnızim.
Cleopatra bir ara bu seviyeye gelmiştim. Mart başı gibiydi. Dedim çocuğu da bırakıp kaçıp gideceğim. İşimi kurup davami açıp alacağım çocuğumu. Öyle ki kopamam diye korkumdan bağ kurmamaya çalışıyordum yavrumla. Ama yapamadım. Zaten annesinin tüm amacı bu. Çocuğumu alıp kendi buyutmek istiyor. Oğlu ve oğlunun çocuğu. Bizi ayırmak için neler etti. Çocuğumu sutten kesmeye çalıştı 6 aylıkken. Nasıl vereyim kucağına da gideyim dedim yapamadım.
O kadın kendini oğluna göstermiş hep küçükken ki oğlu kadın diye annesini biliyor tramva olmuş fantazilerde rüyalarda hep annesi. Bunun kesinlikle annesiyle de ilgisi var bence. Ben bu kadına nasıl çocuğumu bırakayım. Ama sanırım birgün gerçekleşecek olan senaryo bu olacak. Çocuk bende olduğu muddeetce kan cikarirlar.
1dost darp raporum vardı çok sağlam dava dosyam ve delillerim vardı. Ben feragat etmek durumunda kaldım. Dosyam okadar iyiydi ki çocuğu uzaktan bile göstermezler di buna ve hal böyle olunca çok kötüye gitti iş. Silahlar konuştu 😔 başka çarem yoktu. Ana babam benim herşeyim. Birde erkek kardeşim var. Herkes kızıştı bizden 1 gider onlarda da 1 gider muhabbetleri. Çok kötü çok kotuu. Ben kaldiramadim. Kendimi feda etmeyi seçtim. Şimdi mesajla yazıyorum mesela asla düşmüyor. Çünkü biliyor ki ben onu ne pahasına olursa olsun birgün terkedip gideceğim.
Oksijen hiç böyle değildi. 5 vakit namaz kılardı ve çok yumuşak huyluydu. Beni asla incitmezdi. Hatta Allah’ım hangi sevabı işledim de onu bana hediye ettin. Dusunebiliyormusun. Ticaret ofisi vardı güzel işi vardı. Yüksek lisans yapıyordu bir yandan. Biz bir evlendik ortada birşey yok. Babasıyla calisiyor şimdi sanayide dükkanları var. Parayı babadan alınca işte onlara kul köle oluyor beni de ezdiriyor.
Lavanta123 resmi nikahsız neden evlendin canım.
Çok ama çok kotu bir durum. Artık başıma gelenlerden sonra kimseye neden diye soramiyorum. Allah seni, beni, bu durumda olan herkesi kurtarsın. Bol bol dua et. Ben senin için de duacedecegim inşallah. Rabbimin imtihanı. Ol.derse bir anda herşey düzelir. Rabbim kurtarsın bizi.
Ylmzesra okudum herşeyi canım böyle değildi diyorsun belli ki annesi seni kıskandıgı için sana karşı ve ailene karşı böyle olmus annesinede değer veriyorsa ve pnun etkisi altındaysa onun yüzünden böyle olmuştır muhtemelen bazı anneler erkek evlatlarını böyle ellerinde oynatıyorlar işte. Cok caresiz durumdasın bende senin yerinde olsam ailemi riske atamazdım o korku o endişe rabbim kimseye vermesin inan ki cok üzüldüm ama madem bi şey gelmiyor elinden saçma gelebilir ama müge anlıya başvur herşey göz önünde olursa acık acık gidip ailene zarar vercek değiller ya allah kahretsin onları insanlara bunu yapmaya kimsenin hakkı yok rabbim korusun sizi
- Düzenlendi
Ylmzesra ay inanmıyorum Allah kurtarsın gerçekten çok üzüldüm 😢 şunun annesiyle ilgili konuşmalarını ses kaydına alıp gittikten sonra sakın rezillik çıkarma seni herkese rezil ederim diye korkutmaktan başka fikir gelmedi aklıma ama daha çok hirslanir uğraşır mi bilmiyorum senin eşin daha iyi bilirsin tabi başını da iyice yakmak istemem 😕😕 gidersen zaten ortalık durulana kadar devlete sigin uzaklaştırma al koruma çıkarttır yakınların için hayati tehlikeleri var diye bilmiyorum başka ne yapılabilir
Ylmzesra herşeyi daha güzel yapabilmek adına zor da olsa evet. Akıllıca hareket etmek için. Dava ile çocuğumu geri alırım gün geldiğinde. Ama bu şekilde zulume ve hayata göz yummazdim. Çocuğu yanıma alabilme şansım varsa en ufak bile hayattaa birakmam.. eğer çocuğu bırakma şansın hiç yoksa o kadar durumlar şartlar zorsa adına soyluyorum bu dediğimi. Yani demek istediğim beni hiç bir şekilde o hayatta hiç bir kimse bırakamazdı. Gerekirse çocuğumu alır kaçarım
Lavanta123 size o kadar üzüldüm ki bir anneyi yavrusuyla canın dan canla tehdit ekmemek gerek bnce helede bunu eşim kocam yol arkadaşım dediğimiz kişi yapınca daha Bi koyar insana ben böyle şeyler yaşamadım ama etrafımda yaşayan tanıdıklarım çok oldu size tavsiyem hiç kimse hiç bir şey yapamıyor siz dimdik haksızlığın karşısında durduktan sonra annem hep bana derdi ki kızım bir yanlış bir haksızlık görüyorsan susma susmaki seni sindiremesinler unutma havlayan köpek ısırmaz ben hiç susmadı o yuzden bırakın beni başkasını görsem bile savundum savaştım ona yol gösterdim
Ylmzesra yazarken kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım ama o kadar zor bir hayat yaşıyorsunuz ki eşinizin kesinlikle tedavi olması gerekiyor o dediğiniz fanteziler eşini ezen cehalet zihniyeti değersiz yapması Allah size sabırlar versin böyle ömür geçmez daha yeni evli gibisiniz bu şekilde nasıl yapacaksınız evladınıza yazık
Hemsireanneg zaten bunu yaptım dava açtığımda. Annesiyle olan şeyleri babasına gonderecegimi söyledim. Bırakın çocuğumu dedim. O zaman daha çok musallat oldu ve beni kaçırdı getirdi. Ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum ailece üstelik. Ve sağlıklı olmadığı için zaten korkuyorum. Normal biri olsa korkutmak için yapıyor diyecegim. Bilmiyorum çıkmazın içindeyim.