Sedaa benimki de normal değildi aşırı kilo kaybım ve kalp çarpıntım vardı ilaç tedavisi yanıt vermeyince ameliyata karar verilmişti , kimi hastalara da atom veriyorlar nükleer tıp. Babama ameliyat uygun görülmedi atom tedavisi uyguladılar

Genel olarak guatr ameliyatı zor olmuyor ama ses tellerinin zarar görmeside var tabi bu nadir olan bşy yanı anneniz korkamsın genel olarak ailemin tamamında var bencede nodil guatr var o yüzden korkmasın dediğim gibi aslında streslikte bsy stres yapmasın insAllah ameliyatı güzel geçer

Nietzsche bilmem ki neyin havasından 😅 her gece 3 te arar sahura kalktiniz mi diye, kaynanamda aynı arar sahura kalkin diye 😂 anne biz kalkiyoruz aramayın dedim, bu sefer de uyuya kalmışız, aç tuttuk eşimle 😂😂 anneye karşı gelinmeyecegini bir kez daha anlamış oldum 🙃

Nietzsche anladım canım cok saol 🙏 aynen zehirli denince insan bi korkuyor, ama rahatladim bende biraz, anneme anlatiyorum anlamiyor, 🤷‍♀️

Gamzenurdemirdas amin canım, cok teşekkür ederim, 🙏 ya annem aşırı stres yapıyor, panik atagida var zaten. Sonra tansiyonu yükseliyor, her gece acile götürüyoruz. Erkek kardesim gece çalışıyor, kız kardesim yeni evlenmişti ama annemin yaninda kalıyor şuan birsey olur diye. Doktor ameliyat tehlikeli olabilir demiş bugün. Zehirli oldugu icin, bugun ultrasom cekildi, 15 gun sonra bi daha gel demiş, bakalim nasıl olacak. İnşallah bi an önce iyileşir ya🙏

Sedaa babam olmuştu, bi bardağın içinde sıvı içiyor bi kaç gün kimseyle görüşmüyor yediği içtiği tabaklar atılıyor çamaşırları falan kimse dokunmuyordu ama şükür atlattı ve şimdi durumu gayet iyi,

Portakalcicegi anladım canım, teşekkür ederim. Cok geçmiş olsun sizede. Umarım annemde atlatır. 🙏

Sedaa Merhaba çok geçmiş olsun bana da hipertroid tanısı kondu … İlaç kullandım bi sure doktor dengeleyemiyoruz ameliyat dedi . Ben de hiç istemiyordum.ibrahim saracoglunu dinledim. Dereotu yedim hol bol özellikle aç karnına. İnanın tahlillerim düzenli çıktı . Hamdolsun. Arada da tahlil yaparım hala düzenli. Annenize geçmiş olsun belki ileri düzeyde dir sıkıntı olmasın aman . Ben başımdan geçeni anlattim .anneniz doktoru bırakmasın.

Sedaa siz yavaştan dereotu alın aç karna yesin bir iki dal yesin iyice cignesin . İbrahim saracoglunu dinleyin nodullere göre segisiyor. Hiper ve hipo troidin ikisinde de işe yarıyor. Dediğim gibi ben şu an ilaç almıyorum ameliyat da o olmadım . Zehirliydi benim de belki hiperi bilmezsiniz

1tatlihuzur saol canım , evet ileri düzeyde anneminki. Her gün kuran okuyan kadın şimdi hic okuyamiyor, gözlerim çift görüyor diyor, gündüzleri iyi ama akşam olunca tansiyonu yükseliyor, başı dönüyor, midesi bulaniyor. Evini bile temizleyemiyor şuan yani 😕 doktor önce tansiyonunu düzenleyecek, sonra ameliyat dedi ama ameliyatta tehlikeli olabilir dedi. 😶

1tatlihuzur anladım canım, gecmiş olsun sanada. Annemde yeşillik cok yiyor aslında, dereotunu salatalara felan koyar. Önceden birseyi yoktu, son 1 aydır aşırı hızlanmış guatrı, 1 ayda 3 kilo verdi. Zehirli anneminki de. Bezleride cok büyüdü bu sene. Bakayım bende bu videolara bi, saol canım ☺

Sedaa canım bak yukarda arkadaş deyince aklıma geldi , bana da teşhis konulduğunda dere otunu 3 öğün yemeklerden yarım saat önce bir tutam çiğneyip yuttuktan sonra bir bardak su içiyordum . Sonra tahlillerim hep normal çıktı ,yok oldu gitti .

Sedaa al mutlaka ,gerçekten iyi geliyor ,ister hipertiroid olsun ister hipotiroid . Hepsini dengeliyor .

Nietzsche ibrahim saracoglunu dinledim de, yoğurt otu felanda diyor, sen sadece dereotu mu yedin 😅