bitterdelisi24 of sen de mi be bitter valla yapicam artık okadar attık tuttum bunu yayan Esra ezmeciye hala sevmem gerçi de çok güvenip sevdiğim bı akrabam var oda tuzlu suyun faydalarından bahsetti dinimizde olan şeylerini anlattı valla bı neden yapmim dedim ama daha yapmadm herkes öneriyor herkes söylüyor denemek bişey kaybettirmez bende yapicam bu gidişle 😁🤭
İtiraf …..
- Düzenlendi
bitterdelisi24 acımıyorum da vicdan yapıp üzülüyorum 😀 dengesizim biraz 😌 18 haftalık daha yeniyiz ama bu benim 3. Gebeliğim 😃
Adsizbayan 🙈 merak ya :) ama yanlış yapmışım galıba normal tuzla olmuyo sanırım :) Kaya tuzuyla oluyırmus .. yapmışken doğru yapsaydım keske :)
Boncukkk oo masallah 🥰 uc tane cocuk hımmm :)) duusnemedım kendımı :) uc cocuk için bu zamanda peygamber sabrı lazım:)
bitterdelisi24 bende yanlışlıkla kaya tuzu almıştım evde var yani 😁 yapimmi ya nasıl yaptın kime yapılıyor tek kadına mi yoksa erkeğe de mi yapiyoz
bitterdelisi24 hahaha😀 o sabır taşıyor tabiki ben bi 4 tane doğurup sonra birden büyütme tarafıyım ilerde rahat ederim inşlh 😄
bitterdelisi24 sende çocuk varmı?
Boncukkk bende bır tane var ellerınden öper 2 yasında 🥰🥰 bırtane yeter dıye dusunuyorum ama bakalım :)
Adsizbayan bir lıtre suya ıkı yemek kaşığı :) en son banyodan çıkarken sağdan başlayıp döküyorsun :) kendıne yapcan kız 😂😂
Eskobar Yap iftarda yedir iftardan sonra kocan senide yesin iştee😉
Yasak_elma hastane köşesinde yedi gitti sağolsun😂😂😂😂
bitterdelisi24 maşallah Allah bağışlasın ☺️
bitterdelisi24 fazla da şey yapmamak lazım 😄
bitterdelisi24 😅😅😅 kesin
bitterdelisi24 aklıma düşürmeyin aman hahahaha
Polyannacilik valla yapıcak arkdaslar bugun 😂😂 toplu tuz ayini yapıcaz 😂😂
Deleted19 kesınlıkle 🙃😂
Boncukkk amin cok sagol hepimizin yavrularını insallah
bitterdelisi24 haydaaaa 😂 bunun sırrı bende aslında çözüm tuzlu su değil 😂🤪🤪
Eskobar ay kıyamam ya🙁nezaman çıkacasın hastaneden