bitterdelisi24 Adsizbayan 🙈 merak ya :) ama yanlış yapmışım galıba normal tuzla olmuyo sanırım :) Kaya tuzuyla oluyırmus .. yapmışken doğru yapsaydım keske :)
Adsizbayan bitterdelisi24 bende yanlışlıkla kaya tuzu almıştım evde var yani 😁 yapimmi ya nasıl yaptın kime yapılıyor tek kadına mi yoksa erkeğe de mi yapiyoz
bitterdelisi24 Boncukkk oo masallah 🥰 uc tane cocuk hımmm :)) duusnemedım kendımı :) uc cocuk için bu zamanda peygamber sabrı lazım:)
Boncukkk bitterdelisi24 hahaha😀 o sabır taşıyor tabiki ben bi 4 tane doğurup sonra birden büyütme tarafıyım ilerde rahat ederim inşlh 😄
bitterdelisi24 Adsizbayan bir lıtre suya ıkı yemek kaşığı :) en son banyodan çıkarken sağdan başlayıp döküyorsun :) kendıne yapcan kız 😂😂
bitterdelisi24 Boncukkk bende bır tane var ellerınden öper 2 yasında 🥰🥰 bırtane yeter dıye dusunuyorum ama bakalım :)
Adsizbayan bitterdelisi24 valla görmemişim mesajini benim forum hala skntili 😐 kendime de yaptım eşime de yaptım bu gece bakalım ise yarar inşallah ne kadar süre yapılıyor peki
Aspirin bitterdelisi24 tesadüf değil zaten bilimsel olarakta doğru ben sadece esra ezmecide görmedim bioenerji yapanların sayfalarındada öneriyorlar. Kaya tuzu kullandım riske atamam 😍 yarın yapayım bende eşim şehğr dısından döncek 😅
bitterdelisi24 Aspirin valla esım geldi kavga ettik gene çocuğuda aldı çıktı :) normal tuz fiyasko :)) ooo Allah kavuştursun