- Düzenlendi
bitterdelisi24 acımıyorum da vicdan yapıp üzülüyorum 😀 dengesizim biraz 😌 18 haftalık daha yeniyiz ama bu benim 3. Gebeliğim 😃
bitterdelisi24 acımıyorum da vicdan yapıp üzülüyorum 😀 dengesizim biraz 😌 18 haftalık daha yeniyiz ama bu benim 3. Gebeliğim 😃
Adsizbayan 🙈 merak ya :) ama yanlış yapmışım galıba normal tuzla olmuyo sanırım :) Kaya tuzuyla oluyırmus .. yapmışken doğru yapsaydım keske :)
Boncukkk oo masallah 🥰 uc tane cocuk hımmm :)) duusnemedım kendımı :) uc cocuk için bu zamanda peygamber sabrı lazım:)
bitterdelisi24 bende yanlışlıkla kaya tuzu almıştım evde var yani 😁 yapimmi ya nasıl yaptın kime yapılıyor tek kadına mi yoksa erkeğe de mi yapiyoz
bitterdelisi24 hahaha😀 o sabır taşıyor tabiki ben bi 4 tane doğurup sonra birden büyütme tarafıyım ilerde rahat ederim inşlh 😄
bitterdelisi24 sende çocuk varmı?
Boncukkk bende bır tane var ellerınden öper 2 yasında 🥰🥰 bırtane yeter dıye dusunuyorum ama bakalım :)
Adsizbayan bir lıtre suya ıkı yemek kaşığı :) en son banyodan çıkarken sağdan başlayıp döküyorsun :) kendıne yapcan kız 😂😂
Eskobar Yap iftarda yedir iftardan sonra kocan senide yesin iştee😉
Yasak_elma hastane köşesinde yedi gitti sağolsun😂😂😂😂
bitterdelisi24 maşallah Allah bağışlasın ☺️
bitterdelisi24 fazla da şey yapmamak lazım 😄
bitterdelisi24 😅😅😅 kesin
bitterdelisi24 aklıma düşürmeyin aman hahahaha
Polyannacilik valla yapıcak arkdaslar bugun 😂😂 toplu tuz ayini yapıcaz 😂😂
Deleted19 kesınlıkle 🙃😂
Boncukkk amin cok sagol hepimizin yavrularını insallah
bitterdelisi24 haydaaaa 😂 bunun sırrı bende aslında çözüm tuzlu su değil 😂🤪🤪
Eskobar ay kıyamam ya🙁nezaman çıkacasın hastaneden
bitterdelisi24 hadi bakalım hodri meydan 😂