bitterdelisi24 Sen yaptıysan bende yapayım 😀
İtiraf …..
bitterdelisi24 haha çok tatlısın ya , ben önce eşime dedim beraber izledik 😂o çok güldü neyse sonra ben banyo yaptım tuzlusuyla . Şimdi banyo yapacak olsam , eşim bağırıyor tuz getireyim mi dıye😂😂
bitterdelisi24 bende bir iki kere yapmıştım ama kendim için ve modumu yukseltmisti ve kocamı pek umursamamistim yani kendime güvenim gelmişti sanki enerjim olunca 🤭 o da o yüzden ne oldu sana falan diyip duruyordu yani bilmiyorum iyi miydi kötü mü anlamadım ama çapa ise yarıyor özellikle cinsel çapa test ettim onayladım 🤭
bitterdelisi24 bu saydıklarınızın hepsi içerik açısından maddesel olarak somut bir şeye iyi geliyor. Dişil enerji ile tuzun bir alakası yok.. eğer varsa iyi geldi ise eşinizle kavga etmenizin sebebi demek ki sizsiniz. Dişil enerjiniz düşük ve kötü davranmasını sizi üzmesini hakediyorsunuz. Ve tuz bu işi çözerek aranızı düzeltti. Tebrikler😵💫
brokoli ne dıyorsun ya ? Neyın kafasını yaşıyorsun
Ecivicivokke ben onu yaparken eşim çok gülüyor yA ben yapamıyorum😂😂
brokoli kavga sebebini bile bilmıyorken yok hakettin falan .. kadının dusmanı kadın .. dedıklerını resmen sensin suan .. agzı olan konusuyo , eli olsn bos bos senın gibi konusuyo napıcaz senın gibileri bilmıyorum ..
brokoli bence arkadaş gırgır geçiyor sahbet olsun diye . Bizde o kadar duyduk ki sadece meraktan denedik Yani . Yoksa bizde biliyoruz 😂bu kadar ciddiye almayın derim😊
Esmerkiz burdada yapan baya vardı :)
Deleted21 sohbet olsun diye hakettin demekki falan Denir mi konuyu bile bilmıyorken
bitterdelisi24 siz neyin kafasını yaşıyorsunuz tuz mu :D tuz dişil enerjiyi yükseltmiyor mu sözde? :) yükseltiiyor. E eşler o yüzden düzgün davranmıyor mu ? Davranıyoor. O zaman kusur sizde. Dişil enerjiniz düşük. :D mantığınızı algılamaya çalışıyorum :D
_Evlatcennetkokusu_ uc cocuk mu var Allah bagıslasın 🥰🥰 normalde esım kavgalıyken asla yanaşmaz test etmek ıstedım 😂😂
bitterdelisi24 ben hakettiniz demiyorum, yanlış anladınız :D
bitterdelisi24 hergün tuzlu su postu görmekten, gına gelmişti🤣🤣🤣
brokoli gerçekten anlamadım ya.. hakettiniz derken ne demek ıstıyorsun. Yok yere tartışmayalım şimdi gece gece :)
bitterdelisi24 zaten konu sizin eşinizle tartişmanız degil , bu çok popüler olan tuzlu su 😂😂yoksa hepimiz eşimizle tartışıyoruz ne olmuş Yani hemen boşanmıyoruz ya 😂😂
Sedaa ya tabiki ayrı canım bende kuran okurum dua okurum o apayrı .. ben sadece merak ettim yapanlar ıse yarıyor dıyo test etmek ıstedım :)
Deleted21 öpeceğim seni tuzlu su yaradı bak sana 😂😂😂 haha aynen kesınlıkle anlamışsın beni 🙏