Polyannacilik yok ya bende yaramadı :)
İtiraf …..
Emommom senınle aslında anlaşıyoruz biz bak 🥰😂. Nedir nedir :)
bitterdelisi24 evet sagolun sonuçta zararı olmayan bir şey bur sonuç alırsanız haberdar olmak isterim
bitterdelisi24 enerji işi karışık, faydası olur yine de umarım 😋
bitterdelisi24 kız bu tuzlu suyu bende yaptım geçenlerde bı poh olmadı😂😂😂😂😂
Cinsel çapa ne ilk defa duydum ayrıca tuzu da ilk defa burada duydum
_Evlatcennetkokusu_ ben yanlış yapmışım ama bırdaha tartıştık :) ama kaya tuzuyla olcakmıs ben normal tuz kullandım 🙈😂
Cicilibicili aksine benım enerjım söndü kafamı kaldıramıyorum 🙄😂
Cicikiz sende mi benım gibi normal tuzla yaptın :)
Aybenlolo tam yerine geldin ozaman oku bak yazıyor 🥰
bitterdelisi24 tabi kız arada oluyor anlaşmazlıklar yapacak bişey yok 😂🌸 kavga edince eşin sana yanaşır mı ? Mesela genelde benim eşim gelir yanaşır barışmak için. Derim kalk bi sevişelim tüm stresimiz gider 😂 adamın aklı gidiyor öyle oldukça. Bademde ben giyerim bişeyler kavgalıyken gel derim ben senin sinirlenirini alayım 😂 tuzlu suya falan gerek kalmıyor akşam eve zor geliyor adam 😂
Emommom aynen önemli olan kin tutmamak 🥰 yok ya benım esım konuşmadığımız zaman uzak durur :) terslıcegımden korkar .. ne guzel sen ılımlısın bu konuda ozaman? Keske bende öyle olabilsem
bitterdelisi24 Allah kabul etsin 😂🥴
bitterdelisi24 yanaş canım boşver. Biz daha evlenmeden önce söz vermiştik birbirimize. Asla yatağa küs girmek yok diye. 2 sene olacak evleneli küsüre uyumadık hiç. Bende çok sinirliyimdir ve kin güderim. Ama büyütmemeye çalışıyorum. Küfür şiddet vs yoksa ve aşırı ciddi bir konu değilse uzatma bence sende. Sen biraz adım atsan bence eşinde daha ılımlı olur kavga ettikten sonra. Süslen püsleyip git yılış boşver ne olacak 😂🤭
bitterdelisi24 inanmak laizm bence 😏😏😏
1sirineannesi ne diyim şimdi haha 😂😂
Emommom bizde cocuk olduktan sonra ayrı yatıyoruz daha kızımı odasına alıştıramadım hıcbırsey planladığın gibi olmuyor ki.. beklentiler falan . Aynı evın ıcınde anlaşmak gerçekten çok zormuş .. suan mesela dısarı çıktı ? Nasıl olsa konusmuyoruz cagırmıcam da biliyor
bitterdelisi24 İşe yararsa bize de tavsiye edersin artık 🥴
Eskobar insallah canım.Cok gecmiş olsun🌸🌸
bitterdelisi24 bence bu sefer şaşırt eşini. Mesaj at mesela özledim ne zaman geleceksin diye. Şaşırsın şoka sok adamı 😂 denemekten zarar gelmez bence. Ters teperse sende bi daha yanaşmazsın