Deleted19 kesınlıkle 🙃😂
İtiraf …..
Boncukkk amin cok sagol hepimizin yavrularını insallah
bitterdelisi24 haydaaaa 😂 bunun sırrı bende aslında çözüm tuzlu su değil 😂🤪🤪
Eskobar ay kıyamam ya🙁nezaman çıkacasın hastaneden
bitterdelisi24 hadi bakalım hodri meydan 😂
bitterdelisi24 tesadüf değil zaten bilimsel olarakta doğru ben sadece esra ezmecide görmedim bioenerji yapanların sayfalarındada öneriyorlar. Kaya tuzu kullandım riske atamam 😍 yarın yapayım bende eşim şehğr dısından döncek 😅
Yasak_elma yarın Allah nasip ederse
Aspirin valla esım geldi kavga ettik gene çocuğuda aldı çıktı :) normal tuz fiyasko :)) ooo Allah kavuştursun
Polyannacilik yok ya bende yaramadı :)
Emommom senınle aslında anlaşıyoruz biz bak 🥰😂. Nedir nedir :)
bitterdelisi24 evet sagolun sonuçta zararı olmayan bir şey bur sonuç alırsanız haberdar olmak isterim
bitterdelisi24 enerji işi karışık, faydası olur yine de umarım 😋
bitterdelisi24 kız bu tuzlu suyu bende yaptım geçenlerde bı poh olmadı😂😂😂😂😂
Cinsel çapa ne ilk defa duydum ayrıca tuzu da ilk defa burada duydum
_Evlatcennetkokusu_ ben yanlış yapmışım ama bırdaha tartıştık :) ama kaya tuzuyla olcakmıs ben normal tuz kullandım 🙈😂
Cicilibicili aksine benım enerjım söndü kafamı kaldıramıyorum 🙄😂
Cicikiz sende mi benım gibi normal tuzla yaptın :)
Aybenlolo tam yerine geldin ozaman oku bak yazıyor 🥰
bitterdelisi24 tabi kız arada oluyor anlaşmazlıklar yapacak bişey yok 😂🌸 kavga edince eşin sana yanaşır mı ? Mesela genelde benim eşim gelir yanaşır barışmak için. Derim kalk bi sevişelim tüm stresimiz gider 😂 adamın aklı gidiyor öyle oldukça. Bademde ben giyerim bişeyler kavgalıyken gel derim ben senin sinirlenirini alayım 😂 tuzlu suya falan gerek kalmıyor akşam eve zor geliyor adam 😂
Emommom aynen önemli olan kin tutmamak 🥰 yok ya benım esım konuşmadığımız zaman uzak durur :) terslıcegımden korkar .. ne guzel sen ılımlısın bu konuda ozaman? Keske bende öyle olabilsem