bitterdelisi24 tesadüf değil zaten bilimsel olarakta doğru ben sadece esra ezmecide görmedim bioenerji yapanların sayfalarındada öneriyorlar. Kaya tuzu kullandım riske atamam 😍 yarın yapayım bende eşim şehğr dısından döncek 😅

Aspirin valla esım geldi kavga ettik gene çocuğuda aldı çıktı :) normal tuz fiyasko :)) ooo Allah kavuştursun

bitterdelisi24 tabi kız arada oluyor anlaşmazlıklar yapacak bişey yok 😂🌸 kavga edince eşin sana yanaşır mı ? Mesela genelde benim eşim gelir yanaşır barışmak için. Derim kalk bi sevişelim tüm stresimiz gider 😂 adamın aklı gidiyor öyle oldukça. Bademde ben giyerim bişeyler kavgalıyken gel derim ben senin sinirlenirini alayım 😂 tuzlu suya falan gerek kalmıyor akşam eve zor geliyor adam 😂

Emommom aynen önemli olan kin tutmamak 🥰 yok ya benım esım konuşmadığımız zaman uzak durur :) terslıcegımden korkar .. ne guzel sen ılımlısın bu konuda ozaman? Keske bende öyle olabilsem

bitterdelisi24 yanaş canım boşver. Biz daha evlenmeden önce söz vermiştik birbirimize. Asla yatağa küs girmek yok diye. 2 sene olacak evleneli küsüre uyumadık hiç. Bende çok sinirliyimdir ve kin güderim. Ama büyütmemeye çalışıyorum. Küfür şiddet vs yoksa ve aşırı ciddi bir konu değilse uzatma bence sende. Sen biraz adım atsan bence eşinde daha ılımlı olur kavga ettikten sonra. Süslen püsleyip git yılış boşver ne olacak 😂🤭