Berrak kımınede ters tepıyor ona göre :)
İtiraf …..
bitterdelisi24 bizim ki batmasa da yan gidiyor ahaa😂😂
bitterdelisi24 valla ben her yikanmamizda döktüm ikimize de sanki işe yarıyor ya eşimin agresifligi gitti biraz bakalım pes etmek yok devam etmeyi düşünüyorum 😁 benimkini tuza yatirsam anca heralde 😁 ona da bahsettim negatif enerjileri atıyormuş ikimizde birbirimiz için yapalım dedim bu aralar hiç anlasamiyorduk o da kabul etti işte ilk başları ben döktüm ona sonra hazırladım koydum duşa kabinin önüne çıkmadan dokunup çıkıyor işte 🤭
Adsizbayan nasıl yapılıyor bu mered 😬
ipeksi hahah 😁 ya bende aynen bu cümleyle başladım asla inancı olmayan kişiydim ben ta ki dinimizde de tuzun faydalarından yakinimiz bahsedene kadar baya içime sindi sonra ne kaybederiz ki dedim . Neyse çok uzattım canm 1 lt suya iki yemek kaşığı kaya tuzu koyuyorum eritiyorum yıkandıktan sonra çıkmadan önce sağ omzumdan başlayıp tüm vücudumu islanacak şekilde döküyorum eşime de aynı şekilde söyledim öyle yapıyoruz dene bence ne bı şey kaybettirmez bize değil mi
Adsizbayan valla bazılarına sacma gelebilir ama en azından bu sekılde aranızı düzeltmek istemesı cok guzel.. demekki oda istemiyor kavga gürültü
bitterdelisi24 ya bana da saçma geliyodu ama cidden faydasını görüyoruz o da istemiyor kim ister kavga gürültü bence faydası olduğunu dusunmese yapmazdı eşim herşeye evet diyen bı insan değil çünkü
Adsizbayan kolay kimse yokki herkes zor artık . kimse burnundan kıl aldırmıyor .. Allah saygı sevgı merhamet versın herkese
bitterdelisi24 aynn öyle valla🤐 amin inşallah canım sen peki faydasını gördün mu
Adsizbayan gördum cok sukur diğer türlü kafayı yerdim cunku.. az önce mesela dıyo bu halı ıslak mı bırsey mi döküldü dıyo😂 halı ıslak degıl bırsey de dökülmedi dedim cevap vermedi 😂😂🤦🏽♀️
bitterdelisi24 ya ise yarar ise tuzlu su yaradı koşun falan yaz postu nasıl yaptım kaya tuzu ile mi yav bende yapayım yahu
Yusra diğer postumu okursan ıse yarayıp yaramadığını anlarsın 😂😂😂bundan sonraki yani :))
bitterdelisi24 nerden bulcam kız hahahahahahahah işe yaradimi kısaca sadede gel 😄😄😄
Yusra ya profile gir açtığım diğer posta bak :) ertesi gün hapı kullandım yarayıp yaramadıgna sen karar ver :)
bitterdelisi24 😁😁 ay valla bende görüyorum baya uyum abidesi sanki maşallah diyelim 😁😁 nazar edicez
bitterdelisi24 canım etiket yaptım ama beceremedim sanırım @Uslu1 erkek çoğunuza yazıyor dikkat edin bana müstehcen görüntü gönderdi pislik
Uykulupingue aman ciddi misin terbiyesiz ya :((
Adsizbayan nazar değmesin aman aman esın nereli söylemede de doğulu mu
bitterdelisi24 doğulu doğulu 🙃seninki de mi yoksa