Adsizbayan valla bazılarına sacma gelebilir ama en azından bu sekılde aranızı düzeltmek istemesı cok guzel.. demekki oda istemiyor kavga gürültü

bitterdelisi24 ya bana da saçma geliyodu ama cidden faydasını görüyoruz o da istemiyor kim ister kavga gürültü bence faydası olduğunu dusunmese yapmazdı eşim herşeye evet diyen bı insan değil çünkü

Adsizbayan kolay kimse yokki herkes zor artık . kimse burnundan kıl aldırmıyor .. Allah saygı sevgı merhamet versın herkese

Adsizbayan gördum cok sukur diğer türlü kafayı yerdim cunku.. az önce mesela dıyo bu halı ıslak mı bırsey mi döküldü dıyo😂 halı ıslak degıl bırsey de dökülmedi dedim cevap vermedi 😂😂🤦🏽‍♀️

Yusra diğer postumu okursan ıse yarayıp yaramadığını anlarsın 😂😂😂bundan sonraki yani :))

Adsizbayan sadece vücut mu saç yani kafaya da dökmüyor musunuz? bide o tuzlu su ile durulanmali mi hemen
            ardından yoksa sade su dökebilir miyiz tuzlu sudan sonra anlatabildim mi ya🤣🤣

Deleted21 baktım bı ara söylemiyordu bulamadım daha doğrusu sadece anlatma vardı