Adsizbayan gördum cok sukur diğer türlü kafayı yerdim cunku.. az önce mesela dıyo bu halı ıslak mı bırsey mi döküldü dıyo😂 halı ıslak degıl bırsey de dökülmedi dedim cevap vermedi 😂😂🤦🏽♀️
İtiraf …..
bitterdelisi24 ya ise yarar ise tuzlu su yaradı koşun falan yaz postu nasıl yaptım kaya tuzu ile mi yav bende yapayım yahu
Yusra diğer postumu okursan ıse yarayıp yaramadığını anlarsın 😂😂😂bundan sonraki yani :))
bitterdelisi24 nerden bulcam kız hahahahahahahah işe yaradimi kısaca sadede gel 😄😄😄
Yusra ya profile gir açtığım diğer posta bak :) ertesi gün hapı kullandım yarayıp yaramadıgna sen karar ver :)
bitterdelisi24 😁😁 ay valla bende görüyorum baya uyum abidesi sanki maşallah diyelim 😁😁 nazar edicez
bitterdelisi24 canım etiket yaptım ama beceremedim sanırım @Uslu1 erkek çoğunuza yazıyor dikkat edin bana müstehcen görüntü gönderdi pislik
Uykulupingue aman ciddi misin terbiyesiz ya :((
Adsizbayan nazar değmesin aman aman esın nereli söylemede de doğulu mu
bitterdelisi24 doğulu doğulu 🙃seninki de mi yoksa
Adsizbayan sadece vücut mu saç yani kafaya da dökmüyor musunuz? bide o tuzlu su ile durulanmali mi hemen
ardından yoksa sade su dökebilir miyiz tuzlu sudan sonra anlatabildim mi ya🤣🤣
Adsizbayan Bursalı benim ki 🤦🏽♀️🤦🏽♀️😢😂
Elzi evet, YouTube bakın 😊
bitterdelisi24 🤭🤭🤭 iyiymiş
Yasak_elma saçına değil canım omuzlarindan aşağı dokuyosun önce sağ sonra sol omzundan dokuyosun
Elzi yok canm sadece sağ omuzdan başlanıp tüm vücuda dökmeye çalışıyorsun tekrar durulanilmiyor diye biliyorum tuz antiseptik sonuçta durulanmana gerek yok bence