Adsizbayan gördum cok sukur diğer türlü kafayı yerdim cunku.. az önce mesela dıyo bu halı ıslak mı bırsey mi döküldü dıyo😂 halı ıslak degıl bırsey de dökülmedi dedim cevap vermedi 😂😂🤦🏽‍♀️

Yusra diğer postumu okursan ıse yarayıp yaramadığını anlarsın 😂😂😂bundan sonraki yani :))

Adsizbayan sadece vücut mu saç yani kafaya da dökmüyor musunuz? bide o tuzlu su ile durulanmali mi hemen
      ardından yoksa sade su dökebilir miyiz tuzlu sudan sonra anlatabildim mi ya🤣🤣

Deleted21 baktım bı ara söylemiyordu bulamadım daha doğrusu sadece anlatma vardı

Yasak_elma saçına değil canım omuzlarindan aşağı dokuyosun önce sağ sonra sol omzundan dokuyosun

Elzi sadece vücuduna önce sağ sonra sol omzundan aşağı dokuyosun canım ,eğer döktükten sonra kaşıntı yapuyorsa hafif durulayabilirsin,ama tuzlu su kalırsa daha iyi diyor Esra ezmeci

• Elzi bunu yanıtladı.

Elzi yok canm sadece sağ omuzdan başlanıp tüm vücuda dökmeye çalışıyorsun tekrar durulanilmiyor diye biliyorum tuz antiseptik sonuçta durulanmana gerek yok bence