brokoli gerçekten anlamadım ya.. hakettiniz derken ne demek ıstıyorsun. Yok yere tartışmayalım şimdi gece gece :)

Deleted21 siz ciddiye almadınız belki ama nasıl inananlar var… momda felan gördüm, çocugunuz olmuyorsa tuzlu su yapın felan :D

Sedaa ya tabiki ayrı canım bende kuran okurum dua okurum o apayrı .. ben sadece merak ettim yapanlar ıse yarıyor dıyo test etmek ıstedım :)

bitterdelisi24 sizin için demiyorum direk… belki eglencesine denediniz ama hani tuzlu suyla sorunları cozunce demek ki sorun eşlerden değil dişil enerjiniz eksik diye yaşanıyor o zaman olanlarda haklılar yasanılanlar hakediliyor anlamında söylüyorum.. yani boş diyorum 🙊

brokoli zaten bos bunda hemfıkırız :) tuzdan gelcek yarar gelmesın zaten :) ben sadece merak ettim o kadar gordum ki yaptım ıse yaradı falan.. bende sımdı esımle konusmuyorum oda konuşmadığımız zaman asla cinsel olarak yaklaşmaz ketumdur.. merak ettm işe yarıyor mu test etmek ıstedım 😂

Deleted21 koptum yanlız ya 😂😂 esım duysa oda cok dalga gecer :) çaktırmadan yaptım zaten :)) ey allahım nelere kaldık ya :)

Ecivicivokke bak oda mantıklı .. bende okudum .. en mutlu anınızda bir yere uyarı gönderin dıyor dımı .: sen nasıl yaptın