Rouge hahah bende merak ettim bence burdaki kadar evli çift olmazdi ve fetisj vs.konusulurdu sanki onlarda çok var 🙈
Gülşen Lolipop
BerlinerBol88 onlarda kaynana gelin muhabbeti de varmış. hele ruslar olsa abo aynı bizim gibiler😂ben bilmezdim böyle olduklarını. alman arkadaslarım ruslar falan bir gor kayınvalidelerinden bahsediyolar sizde de var mı diyorum niye biz insan degil miyiz diyolar 😂😂
Deleted_1 bütün bebek isteyenlere dualarım da bulundurcam Allah izin verirse Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın 🌿
Ask_hosmus Allah razı olsun canım🌺🥰
Angellove2010 Çünkü öyle bi kiyle varki huna bayılacak oda biliyor böyle izlenip zirveye çıkacağını
Deleted_1 rabbim tez zamanda dileğini kabul etsin inşallah bacım
Ruzgarin_kadini Allah razı olsun canım çok amin bi ssüüürüüü amin heppp amin 🥰🥰🤲🏻
Yasak_elma oldum oldum şükür
Eskobar Sevindim senin adına canım.Tam olarak neyin vardı bebişlerde bi sıkıntı yoktur inşallah
Yasak_elma yok onlar iyi çok şükür benim yumurtalıklarım şişmiş sancı tuttu yatış verdi öyle çok teşekkür ederim😘
Eskobar AA bilmiyordum anladım o yüzden bosanmiyorlar 🤣🤣
Eskobar eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
desenize hayvanlar bizden daha medeni Mehmet Akif Ersoy …
- Düzenlendi
mercan21 evet evet müslüman ülke!Herşey yasaklansın ki bizimkiler daha fazla kudursun !Azıtıp saldırsın.Bakınız örnek Pakistan;Herkes tamamen müslüman orada,bütün kadınlar kapalı örtülü.2tane Farklı açık kadın turist olarak gitti ,toplu halde tacize uğradılar neredeyse tecavüze uğruyorlardı.Adamlar ise bunun normal olduğunu düşünüyormuş ki,Kadınları koruyan 1,2kişi vardı çünkü.Neden çünkü herşey yasak ,görmüyorlar..Çok istiyorsanız aşırı müslüman bir ülke,Arabistan duruyor orada,buyurunuz
Let_mekill_U ülkenin haline baksana be giyimde içkide bi kısıtlanma yokken tecavüzden tacizden geçilmiyor ne demek yallah Arabistan’a Müslüman değilsen saygı duy İslamiyet Mekke doğup Mekke de kalmadı doğru konuş iki edepsiz yüzünden laf edemezsin sen benim dinime sen defol git nereye gidiyorsan ağzımı bozmak istemiyorum bana yakışmaz
Angellove2010 ya bı insanın bedeni bu kadar basitleştirilmemeli pis hayallere meze olmamalı Allah hidayet versin ne diyim..