Cicikiz Çok şükür ki eşin iyi adam çıkmış canım, uygun bir dille belirt sen daha iyi bilirsin nasıl konuşacağını ama kendine de sıkıntı yapıp üzme kendini

zarifhanim evet öyle gerçekten çok güzel yazmışsınız inşallah insan kaç yaşında olursa olsun anne sevgisini hissetmek istiyo

Cicikiz bu konuda sen haklısın dinimizde aynen baba hakkı farklıdır ama bu başka bir mesele

Popy_ beni zorla kapattı sekizinci sınıfta tehtile liseye geçince zor oldu ama açıldım karşı çıktım dayak yedim erkek arkadaşım oldu diye abim dövdü sonra babaam dövdü sonra annem dövdü ya anlatsam var ya çok zor şeyler yaşadim tacize uğradım yaşlı bir akrabamız tarafından bana sarılıp öpmeye çalıştı korkudan kimseye diyemedim

Deseydin Benm yerime de tut sevapların artar (:D

zarifhanim sizi dini açıdan bilgili gördüğüm için danışmak istediğim bir konu var 😊 boğazım şiş durumda ve yutkunamıyorum bile gece uyanamadım tam ezan okunduğu sırada uyandım su içmeye bile vaktim olmadı yani o şekilde tutmaya çalışıyorum. Günün yarısı bitti çok şükür çocuğu okula götür getir alışveriş derken bende bittim ağrılarım arttı eğer akşama kadar dayanamazsam ve ilaç içmek için bozarsam günaha girmiş olur muyum

Cicikiz benim bebeğim 2 aylıktı ramazAn başladı. Annem ve kayınvalidem tutmicakmısın dedi. Eşim nasıl tutsun normal zamanda bile tansiyonu düşüyor dedi. 3 yaşında da oğlum var. Bir gün tuttum ama yermden kalkmadım resmen. Daha cesaret edemedim hemen başım dönüyor çünkü. Bu halde çocuklarıma mı yeteyim eve mi yeteyim akşam mecbur iftar hazırlanacak. Yok işte bizim kırkımız çıktı hemen tuttuklar falan. Ben çok meraklıyım sanki borç biriktirmeye. Annem hergün sordu durdu sorma tutmuyorum dedim

Cicikiz siz kocaman evli çocuklu insansınız onun himayesinde ve aynı evde bir genç olsanız uyarmadı söylemedi diye hesap sorulabilir anne babadan, fakat bu yaşta böyle bir şey söz konusu değil ayriyeten keyfi bir tutmama söz konusu değil bu sözü de mantıksız

Ariel Bende ilahiyat okuyorum cevap vermek istedim. Gittiği yere kadar dayanmaya çalışın. Bayılma veya çok zor durumda kalma olmadıkça bozulmaması gerekiyor. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Yutkunma daha da zorlasirsa bozulabilir ve kazası tutulur ama genelde dayanmaya çalışın der hocalar çoğu durumda

Cicikiz ay cok sinir bir durum yaa benm kynvaldemde oyle bikac kez soyledi tutarsin sende falan diye ama esim yok o tutamaz acikinca cok sinirleniyo cocuga bakamaz dedi🤦‍♀️ama benm oglan 2yasinda aslnda tutabilrdm neyse gelicek yil insAllah tutarim ama senin durum zor yani tutma bencede yalandan de tuttum diye

Cicikiz ah canım benim 😟☹️ keşke zorlamak yerine sevdirerek yapsaydı bu değil bizim dinimiz çok çok zor şeyler atlatmışsın Allah yardımcın olsun