Kızlar bu kedi beni bıktırdı . Ne zamandır binamıza bir kedi giriyordu hamileydi. Doğum yapmış komşulardan biri yavruları evine almış e bu kedide emzirmeye falan girip çıkıyor heralde hep binanın içinde. Binada durması da sıkıntı degil ama gelip gidip kapımın önüne işiyor s*çıyor. En üst katta oturuyorum ben hayır üşenmiyo musun en üst kata kadar gelip işini halletmeye. Keskin kokulara gelmezmiş kediler çamaşır suyu döktüm sildim kapıyı olmadı. Sirkeli su sıktım kapının önüne yine geldi s.ıçtı. naftalin koydum yine geldi s.ıçtı. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bir fikir verin bana sinir krizi geçiricem artık.

bireylulmeselesi Yönetime şikayet ettiniz mi ? Bizimde çöplerimizi delip kemikleri çıkartan kedi vardı baya bir dağıtıyordu çöpümü. 9. Katta oturmama rağmen nasıl çıkıyordu hayret ediyordum. En son dayanamadık apartmanı temizleyene de yazık çünkü yönetime şikayet etti eşim. Tekrarlamadı daha.

Deleted16 yavru kedileri evine alan yönetici zaten. Eşim arayıp söyledi ama şuan bir değişiklik yok. En sonunda kapıdaki pisliği alıp yöneticinin kapısının önüne koyucam o olucak.

bireylulmeselesi Ayy 😤😤 baktın tekrarlıyor kedi öyle yap valla. Şaka gibi kakasını oraya değilde senin kapına yapması. Bu işte bi bit yeniği var gibi 🧐

Deleted16 bende anlamadım niye benim kapımın önü. Kız kardeşim şey diyor abla herkesin kapısının önü kalabalık ayakkabılar var ayakkabılık dolapları var sen kapının önünü boş bırakıyorsun ondan geliyor diyor.

Deleted16 Bi de sey var en üst kattayım ya tavanda cam var benim kat hep aydınlık oluyor o yüzden mi bu kata geliyor diyicem ama baya zamandır binaya gelip giden bir kedi bir haftaya yakındır bu durum var önceden yapmazdı

Esmerkiz kız bütün gün ne sesi koyucam kapıya. Geldiginde de haberim olmuyor ki kapıya cıkıp kovayım

bireylulmeselesi çok ilginç beybi. Bak çiçeksepetinde Geo kedi uzaklaştırıcı sprey buldum 90₺’ye. Bak bi yorumlara memnuniyet iyiyse onu dene 😀