Deleted16 Bi de sey var en üst kattayım ya tavanda cam var benim kat hep aydınlık oluyor o yüzden mi bu kata geliyor diyicem ama baya zamandır binaya gelip giden bir kedi bir haftaya yakındır bu durum var önceden yapmazdı
Kapımın önüne s*çan kedi
Esmerkiz kız bütün gün ne sesi koyucam kapıya. Geldiginde de haberim olmuyor ki kapıya cıkıp kovayım
Deleted21 şuan gülemiyorum bu durum bittikten sonra hatırlar gülerim artık 😅
bireylulmeselesi ay cok sinir bozucu tualet yapmis evinin onunu🤣🤣
- Düzenlendi
bireylulmeselesi çok ilginç beybi. Bak çiçeksepetinde Geo kedi uzaklaştırıcı sprey buldum 90₺’ye. Bak bi yorumlara memnuniyet iyiyse onu dene 😀
- Düzenlendi
Banuyildirimmi nerelisin sen beybi
bireylulmeselesi Limon kokusundan hoşlanmıyorlar. Limonlu bir deterjanla silin. Alıştıkları yere işiyorlar idrar kokusunu aldıkları için.
Deleted16 hahahhah teşekkür ederim bakıcam 🌺
Marbled kapımın önü tuvaleti oldu desene 😣 deneyeceğim
Deleted16 azerbaycanli💙
Banuyildirimmi öyle oldu biraz😣
Banuyildirimmi ooo kardeşimmmmizzz ❤️🌸🥰
Deleted16 evettt bir millet iki devletiz kankiler🤩🤩🤩🇦🇿🇹🇷
Banuyildirimmi 💪🏼💪🏼💪🏼
bireylulmeselesi Kedinin gönlünü hoş tut. 😄 Yiyecek falan ver. Kediler sevilmediklerini hissederlerse zıtlaşabiliyorlar. Hisleri yüksek hayvanlardır.
Marbled kız kediyle yüzyüze bile gelmedim ki gönlünü hoş tutayım.
Marbled şimdi limonlu deterjanla ve çamaşır suyuyla yıkadık kapının önünü. Limon suyu sıktım ve limon dilimleyip koydum. Bakalım gelecek mi
bireylulmeselesi ovv çamaşır suyu yapmasaydınız biz kedileri çamaşır suyu ile tuvalet eğitimi veriyoruz kim dedi size bunu 🤦🏻♀️
Slovem08 koku gitsin temiz olsun kapımın önü diye yaptım onu daha çok. Kötü mü ettim. Temizledikten sonra sirkeli su denedim olmadı. Şimdide yine çamaşır suyu ve limonlu deterjanla temizledim. Limon koydum
Slovem08 o yüzden mi yine gelip yapıyor yani🙀