Fairytaleee en azından bi çare bulmuşsun 😕
Kapımın önüne s*çan kedi
Bişe dıcem bu bikere benim de başıma gelmişti ve inan onun kedi kakası olduğunu anlamadım insan dışkısı diye bir hafta ağlamıştm kapıma kim neden s*çsın diye 🙄😂😂😂 aradan zaman gecti üst kat komsum geldi kapıyı acık bırakmamaya çalısalım kediler apartmana gripgrip dışkılarını yapıyo demişti de oyle anladm. 🙊🤭
TuGraAnnesi hahhahah ya cidden kim niye s.ıçsın kapına 😂😂 benimki birde ilk yapışı tam kapı eşiğine yapmıştı mermerin üstüne. Kediden başkası denk getiremez herhalde 😂
bireylulmeselesi Ay merak ettim yazsarmjsin bana
bireylulmeselesi kapınızın önünü sirkeli suyla temizleyin çamaşır suyu kullanmayın bir de binadakilerle anlaşıp kum kabı koyabilirsiniz büyük ihtimalle kapı kapanıyor ve kedi dışarı çıkamıyor yada yavruları içerde olduğu için onları bekliyor sizin kapınızın önünü seçmiş
bireylulmeselesi çamaşır suyunu kediler sever onu tavsiye etmem ama binanın içine sizin kata kapalı kum kapları var kokuyu dışarıya vermiyor. Yöneticiyle konuşup bunu uygulayabilirsiniz
bireylulmeselesi bnce en mantıklısı bu 😂 bi çözüm yazayım dedm ama bu yazdığınızdan daha iyi bi çözüm bulamadm 😂
Yusra şimdi baktım da gelen giden yok şükür
Lagerthaaa bir çaresini bulucaz artık teşekkür ederim