Slovem08 koku gitsin temiz olsun kapımın önü diye yaptım onu daha çok. Kötü mü ettim. Temizledikten sonra sirkeli su denedim olmadı. Şimdide yine çamaşır suyu ve limonlu deterjanla temizledim. Limon koydum
Kapımın önüne s*çan kedi
Slovem08 o yüzden mi yine gelip yapıyor yani🙀
bireylulmeselesi olabilir çamaşır suyuna gelir kedi biz hep yavru kedileri o şekilde alıştırdık o yüzden bi süre çamaşır suyu kullanmayın limon keser baya onu limon kolanyası falan koyun hatta imkanınız varsa kediye zarar gelmicek şekilde geldiğinde hususi koklatın kolanya sevmezler pek gözlerini falan yaktıkları için
- Düzenlendi
Slovem08 teşekkür ederim bir süre çamaşır suyu kullanmamayım ozaman.
bireylulmeselesi o degil de bi kedi olsa idi benim sitede, emin ol oda gelir benim kapıma 💩ederdi heralde . 😂😂
Deleted21 öyle bir şanssızlık diyosun 🥲
- Düzenlendi
bireylulmeselesi o kokuyu yok edemezsin tekrar gelip yapacaktır çamaşır suyunu çok sever kediler diye biliyorum en alta kapının önüne kum koysan dicem ama senin kapının önünü yer edinmiş o ne ile silsen o kokuyu alır ancak sahiplendirceksiniz yavruları büyüdükten sonra veya uzak bir yere bırakmanız lazım yavruları büyüyene kadar sabredicen canım şu an gönderseniz günah benim annemin evi bahçeli pencereden bir sokak kedisi girmiş tamda dolabının içine çamaşırlarının üzerine doğum yapmıştı ne yapacağını şaşırdı sonra hocayı aradık hoca dedi yavruları büyüyene kadar sabredin veya kaldığı yere yakın bir yere dışarı bırakın dedi dokunamadık yavrularını öldürmesin diye inan belki 1 ay o odada kaldı sonra yavrularını alıp gitti
Angellove2010 yöneticinin en kısa sürede çözüm bulması lazım yavrulara bu böyle gitmez çünkü
bireylulmeselesi aynen , maalesef ki🙁
bireylulmeselesi şöyle birşey de yapabilirsiniz kediler kolonyayı sevmez benim kedim kokusunu duyunca kaçar fısfıslı kolonyalar var ondan yüzüne gelmiycek şekilde vücuduna sıkın korkar belki bir daha gelmez
- Düzenlendi
Ay çok sinir bozucu bende 7. Kattayım söyle kedi sen hiç katları şaşmaz mısın dış kapının koridoruna büyük saksıda çiçek koymuştum sürekli gelip içine sıçmıştı sinirlerim bozluyordu ya o kadar kat çıkıp sıçmak için geliyordu resmen sinirlendim dedim başlarım sana da çiçeğine de o gazla güzelim çiçeğimi de saksıyla beraber attım 🙊
Angellove2010 eğer görürsem denerim
Fairytaleee en azından bi çare bulmuşsun 😕
Bişe dıcem bu bikere benim de başıma gelmişti ve inan onun kedi kakası olduğunu anlamadım insan dışkısı diye bir hafta ağlamıştm kapıma kim neden s*çsın diye 🙄😂😂😂 aradan zaman gecti üst kat komsum geldi kapıyı acık bırakmamaya çalısalım kediler apartmana gripgrip dışkılarını yapıyo demişti de oyle anladm. 🙊🤭
TuGraAnnesi hahhahah ya cidden kim niye s.ıçsın kapına 😂😂 benimki birde ilk yapışı tam kapı eşiğine yapmıştı mermerin üstüne. Kediden başkası denk getiremez herhalde 😂
bireylulmeselesi Ay merak ettim yazsarmjsin bana
bireylulmeselesi kapınızın önünü sirkeli suyla temizleyin çamaşır suyu kullanmayın bir de binadakilerle anlaşıp kum kabı koyabilirsiniz büyük ihtimalle kapı kapanıyor ve kedi dışarı çıkamıyor yada yavruları içerde olduğu için onları bekliyor sizin kapınızın önünü seçmiş
bireylulmeselesi çamaşır suyunu kediler sever onu tavsiye etmem ama binanın içine sizin kata kapalı kum kapları var kokuyu dışarıya vermiyor. Yöneticiyle konuşup bunu uygulayabilirsiniz
bireylulmeselesi bnce en mantıklısı bu 😂 bi çözüm yazayım dedm ama bu yazdığınızdan daha iyi bi çözüm bulamadm 😂
Yusra şimdi baktım da gelen giden yok şükür