Emis cok kişi iflas ediyor edebilir iş bu .cok kötü bir durum ama normal ya batarsın ya cıkarsın .keske kimse batmasa .gerçekten zor bir sürec bak seni anlıyorum ona hiicc lafım yok fakat bu asılmayan bisey degil cok kişinin iflas ettiği gibi düzelen de var .ben şahsen düzelmeyen gormedim hepsinin de ailesi vardı. gerekirse iki kişi calısılır fakat varken tamam yokken terk etmek olmaz. siz bunun için aile kurmadınız mı ?garantiler üzerine mi kurdunuz? birlikte katlanıp zorlukların üstüsinden geliceksiniz .benim için aile budur yoksa yuva kurmam sevgili kalırım herkes kendi işine baksın. sana söylememesine gelince, o da kötü ama insanın tüm emegini kaybetmesi kadar acı bisey yok .o psikoloji zor .sonucta kötü biyerde para kaybetmemiş ve ben suna inanıyorum zor durumunda yarı yolda bırakırsan kendin ve çocuğun için ,hicbir zaman mutlu olmazsın bu herkes için geçerli.gine eşin sana sadık seviyor ne güzel seyler söylemiş hala sana yansıtmamaya calısıyor benim eşim böyle bisey için beni bırakmak istese asla böyle konuşmazdım hadi herkes kendi yoluna derdim beni düşünmeyen sadece iyiyken yanımda olan birini napıyım ben aklından bile gecirmesi bitirir.