Deleted19 tuzlandık 😂😂 haha .. ya valla sorma hiç yapıcam iş degıl de kontrl elımden gitti bi an 😂😂
Ertesi Gün Hapı
dramaqueencnm insanlar mecbur alıyor ya onlarda uyanık işte
Sept kesınlıkle dogerlerıne gelene kadar bu hap candır :)
SWiNDLER ben oraya dokundurtmam kaldıkı spiral takcam nooğğğğ😂😂
Iscccn emzırıyorsan ella alma ama ben dıgerını aldırdım
Iscccn sende mı benım gibi bugünün kurbanısın :)
Ruzgarin_kadini hahah valla cup oturdu biliyor musun :))
Eskobar hıc böyle hesap etmemıstım neyse hapı ıcınce rahatlıcam :)
Berrak sabah ıkk ısım o olucak 😅
Yusra ella bi hafta sanırım. O zaman ertes alım ya cunku emzırıyorum
Dark yaa 🥰🥰🥰 cok sagol Allah razı olsun işime yarar bi cevap oldu 🥰 ama eczaneyı aradım ella ve love la bıten hap varmıs senın dedıgın yok :(
bitterdelisi24 yarın da kullanabilirsin 72 saati geçmesin yeter
fistikli_gaymakli_baklava yarın ilk işim o olucak eşim gitmıs de emla mı ne o varmıs emzırıuorum dıye onu da ıstemedım ama en etkılı o sanırım ya. Ay bi karar veremedim nekadar kararsızım ya
bitterdelisi24 bence hepsi aynı işlevi goruo bir kere emla bir kere de Ella kullandım ikisinde de şükür kalmamistim fiyatları pahalı ama bizimkine demiştim çocuk istemiorum daha dikkatli ol o zaman yoksa hep bu haptan alırız diye 😆😆 ben aldığım zaman 100 liraydı şimdi bilmiorum içinde de kufreder gibi orta yerine kucuck bir hap koymuşlar bende bu 100 tlse demekki işe yarar die içtim😆😆😆
bitterdelisi24 zaman geçtikçe tehlikeye girersin kuzum en güzeli hemen ertesi sabah almak bizim prezervatif yırtılmıştı hemen sabah ella içmiştim
- Düzenlendi
bitterdelisi24 arkadaslar yazmıslardır büyük ihtimalle ama bende söyleyim ertes diye bir hap 72 saat içinde içersen %90 koruma ihtimali vardır cnm birde 2.yi istemiyorsun korunma yöntemlerini kullan riske atma bence
2bebelianakurt tesekkr ederm canım benım 🙏🥰 yarın alıcam artık .. gerı cekılme artı prezervatif o sekılde korunuyorduk . Prezervatif kalmamıs 🤷🏼♀️ Komsudan da ıstenmıyor ki 😂
Lagosiyawo yarın ilk ısım o olcak bugun 9 da oldu işte .. yarın 10 11 gbi alsam ? Emzırıyorum ya ella da sıkıntı olur mu ya
fistikli_gaymakli_baklava eşimde dedı pahalı dikkat etseydin dedım neki bu dıyo .. 180’tl olmus 🤷🏼♀️ Yapıcak bırsey yok ama dikkat etseydı :((( of.. ıcıme dert oldu varya .. sen ıkı kere mi ıctın yan etkı oldumu
bitterdelisi24 sütünü sağ bence şimdiden tehlikeye atma ne olur ne olmaz ilacı içtikten sonra vermemen gerekse bile sütun olur yavrucak sutsz kalmaz