Yasak_elma evet knk ya ben en iyisi birdahakine içmiyim paso doğurup doğurup sizlere veiriyim siz benim yerime bakarsınız siz nasıl cocuk düsünmüyorsanız bende düşünmüyorum insanım sonuçta bu arada sagol beni tavsiye ettiğin için her gün hap iciyprum o iş bende halletim :)
Ertesi Gün Hapı
bitterdelisi24 yani aynı işlevi görüyor emzirdigin icin tek seçenek bu süt saymakla uğraşmazsın ama yine yok içim rahat etmez diyorsan sen bilirsin 😊
bitterdelisi24 seni gidi senii bittercik neler yaptın sen bakiiim 😄Ertesi 72 almıştım 150 liraya şok olmuştum fiyatı duyunca😳kadın bi paket verince içinde baya var sandım eve geldim bi açtım ufacık bi hapa 150 lira verdiğime tekrar bi şok yaşamıştım 😳Buda böyle bi anım 😂
bitterdelisi24 gerçekten öyle İçinden birkaç tane çıksa tamam eyvallah
bitterdelisi24 olsun bezler mamalar almış başını gitmiş, hap ucuza geliyorr 🤭😂😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bence taktırmalısın uzun süre cocuk düşünmüyorsan bende çok korkuyorudum başta ama korktuğum gibi olmadı
bitterdelisi24 vufff ben size bilmediğiniz şeyleri yapmayın dedim yahu adamı azdırdın napcak çocuktan başka😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 olur bence , yine de ne kadar erken içerseniz o kadar etkili
Ozge49595 sürekli olarak kullandığın ertesi gün hapı ise 1 adet döngüsünde 1 den fazla kullanmak epey sakıncalı bilgin olsun bacım
bitterdelisi24 ertes kullandım 8 saat emzirme
bitterdelisi24 emziriyorsaniz Ella almayın öyle bir hata yaptim reçetede bir hafta emzirmeyiniz yazıyor sütü sağıp döktüm bir hafta boyunca emzirmedim çocuk çıldırdı sütum kesildi vs. Zor ertes72 emzirenler için çok daha iyi reçete sekiz saat emzirmeyin diyor çok daha kurtarıcı emzirenler icin ertes72 tavsiye ben ikinci günü aldım gayet korududa
bitterdelisi24 kesinlikle
Bittercim asıl şimdi s.çtın diyebilirmiyiz😂😂😂😂😂
Deleted19 Bi gece nelere mâl oluyormuuuş beeee 🤣🤣🤣🤪
Ruzgarin_kadini Beybi o Özgenin vitamini ne diyorsun sen 🤣
Ruzgarin_kadini 1kere kullandım hatta 2 başkanda hic kullanamadım
Deleted16 özgenin vucudu yerine benim isyan edesim geldi şuan o zaman 😂😂😂ama şaka bi yana ciddi zararları var en fazla 1 regl dönemi içinde 1 defa kullanılabilir fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyorlar
Ozge49595 ha iyi o zaman bacım aman diyim önlemini başka türlü al kendini sürekli o hormona maruz bırakma