Yasak_elma evet knk ya ben en iyisi birdahakine içmiyim paso doğurup doğurup sizlere veiriyim siz benim yerime bakarsınız siz nasıl cocuk düsünmüyorsanız bende düşünmüyorum insanım sonuçta bu arada sagol beni tavsiye ettiğin için her gün hap iciyprum o iş bende halletim :)

bitterdelisi24 seni gidi senii bittercik neler yaptın sen bakiiim 😄Ertesi 72 almıştım 150 liraya şok olmuştum fiyatı duyunca😳kadın bi paket verince içinde baya var sandım eve geldim bi açtım ufacık bi hapa 150 lira verdiğime tekrar bi şok yaşamıştım 😳Buda böyle bi anım 😂

bitterdelisi24 emziriyorsaniz Ella almayın öyle bir hata yaptim reçetede bir hafta emzirmeyiniz yazıyor sütü sağıp döktüm bir hafta boyunca emzirmedim çocuk çıldırdı sütum kesildi vs. Zor ertes72 emzirenler için çok daha iyi reçete sekiz saat emzirmeyin diyor çok daha kurtarıcı emzirenler icin ertes72 tavsiye ben ikinci günü aldım gayet korududa

Deleted16 özgenin vucudu yerine benim isyan edesim geldi şuan o zaman 😂😂😂ama şaka bi yana ciddi zararları var en fazla 1 regl dönemi içinde 1 defa kullanılabilir fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyorlar