Selam kızlar korunma yöntemlerinin hepsini düşündüm . Şimdi şöyle ki;
Spiral(umarım doğru yazmışımdır😂) takarken çok can yakıyormuş
Aylık iğneler adeti düzensiz yapıyomuş
Geri çekilme zaten başlı başına bir korunma yöntemi değil
Bende son çare olarak doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim ama 6 aylık oğlum var emziriyorum hangisi iyidir? En etkili ve zararsızı nedir ? Cerazetteyi kullanan var mı ?
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim ☺️ kusura bakmayın uzun oldu biraz

Spiral takarken çok acıdığını kim söyledi külliyen yalan acıyanların muhtemelen rahimlerinde yara enfeksiyon vs vs bi sorunu vardır anlamıyorsun bile haa şöyle bi eksisi var regl günlerin uzuyo birazda sancılı oluyo benim belime özellikle inanılmaz doğum sancısı gibi sancı verirdi herkeste aynı olurmu bilmiyorum haplar hakkında bilgim yok maalesef

Kız anam kimsecikler yok mu ? 🙄😂☺️Galiba herkes iftar telaşında Türkiye’de iftar vakti oldu biz daha 2 saat bekliycez🤷‍♀️

Gurbetgelini_ daha önce carezetta kullanan biri olarak önermiyorum ne yazıkki 15-16 ay adet olmadım aşırı şişkinlik yaptı daha kötüsü rahim duvarında incelmeye sebep olmuş,hapı bıraktım bi süre sonra adetim düzene girdi

Nazlicyhn ay gerçekten mi tam bugün alıp iftardan sonra başlamayı düşünüyodum ya😕başka öyle bildiğim güvenilir bir hapta yok ki ? Napsam acaba

Ruzgarin_kadini anladım canım saol😊bide şunu soracaktım; koruyuculuğu nasıl sence bir kaza durumu felan yaşamak istemiyorum çünkü😂bide çıkartınca tekrar ne zaman sonra hamile kalınabiliyor?

Gurbetgelini_ aralıktan beridir kullanıyorum. Adet duzenligi yaptı bende canım daha 5 gün önce adet oldum. Kilo vs bisey yapmadı ama

Gurbetgelini_ benim arkadaşım çıkardı 1 ay sonra falan hamile kaldı. Taktirdigin zaman yine geri cekilme yaparsiniz daha güvenli olur

MAktay07 ya işte onunda kayma riski varmış benim yengemin 2 tane çocuğu vardı spiral taktırdı ama kadın 2 ay sonra yine hamileydi 😂😂❤️Meğerse spirali kaymış

Aylık iğneler nasıldır acaba bileniniz var mı a dostlar şu bacınıza bir yardımcı olun😂

Gurbetgelini_ 3 aylık iğne vuruldum aşırı şişkinlik yaptı 15 gün kanamam oldu sonra 2.5 ay adetim gelmedi o da sıkıntı

MAktay07 kız sende bana bi çıkış yolu bırakmadın 😂😂mecbur birini yapmam lazım 😕galiba hepsi sıkıntılı göze alınıyorsa yapmak lazım

Ginger ya tabi herkeste aynı etkiyi göstermez herkesin vücut yapısı hormonu değişik çalışır sende tüylenme yapar başkasında adet gecikir yada çok olur o belli olmaz 🤷‍♀️İnşallah etkili olsun da

Gurbetgelini_ kaza durumu kontrolleri düzenli yaptırdığın taktirde 6 ayda bir kontrol ettirmen gerek çok fazla ağır kaldırıp özellikle reglken yerinden oynatmadığın sürece bi sıkıntı olmuyo çıkardıktan sonrada hemen hamile kalabilirsin