Slm arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyım ıkı gündür çamaşırımda ıslaklık hıssedıyodum ama akıntı olduğu ıcın o zannettim ama bugün farkettımkı akıntıyla beraber şeffaf su gıbı bıseyde gelıyo az az çok korkuyorum böyle bısey yaşayan oldumu akşam akşam elimden bısey Gelmıyor eşim işte😢
Acil - çamaşırda ıslaklık
Kımse yokmu
Bebek hareketli çok şükür ama çok korkuyorum
....
Bu sıvı başka bısey olamazmı hıc yasayan oldumu lütfen bısey soyleyın esımın gelmesine daha var çok korkuyorum
Nana12 doktorunuzu arayın bence yada eşinize söyleyin acil gelsin
Biradan gelicek hafif agrım var doğarsa yaşamaz dımı bıde yurtdışında yanlızım hıc yakınımda yok bı kızım var ona kim bakacak dua edın ne olur
Nana12 Allah yardimcin olsun. InwaAllah biwey olmaz. Once sakin ol. Uzan ve ayaklarini yukari kaldir biraz. Gelen akinti nasil bi kivamda? Yapiwik gibimi? Suyun kati halindemi? Yoksa gozle gorule bilecek wekilde beyaz ve sari akintimi? Kivamini soyleye bilirsen iyi olur. Birde hafif kan ve beyaz uzun akintin oldumu bir kac gun once ve ya bugun?
Eşim iş yoğunluğumdan gelemıyomus😩 kesik uzayan beyaz akıntım var ve su bıldıgın su gıbı ama az az gelıyo çamaşırımı ıslatıyo işte kızımda nişan gelmıstı ama bılmıyorum karmakarişigim😭
Doktoru aramış ama bız bısey yapamayız büyük hastaneye gıdın demıs ve o hastane bıze uzak
İşi hafifletirsem gelıcem dedi ama
Şuan aileme o kadar ıhtıyacım varki ne yapıcam bılmıyorum kızım hıc bıseyden habersız guluyo 😭oynuyo yavrum
Nana12 canım belki suyun gelmiştir bendede aynısı oldu ama doktoro gittim dedi su degil panik yapma sadece hamilelige baglı akıntın gelmiş dedi çok şükür kızım hayatta şuan 9 aylık oldu inşallah bişey olmaz Allah'ım kimseye korkacağı acıyı yaşatmasın dualarım seninle ama agır bişey kaldırma bol bol dinlen kendini yoracak işler yapma 🙁🙏
Bebek iyi çok şükür akıntıymıs ama benim yine kan vermem lazım haftaya bi değerim yüksek cıkmıs😞
Ne olabılır acaba
Aciliyeti yok ıkı hafta sonra kan ver yine yüksek çıkarsa ılacla yada gerektıgı gıbı tedavını yaparız dedı zaten iki senedir aşırı saç dökülmem var bılmıyorum korkuyorum