sosyolog1kadin niye alamayasın kuzum.Eşim bir kere videomu çekmiş araba kullanırken kızlar grubumuz var oraya at dedi hepsi benden yaşça küçük bir heves olsun onlara dedi şuan hepsi ehliyet aldı. İstedikten sonra yapılmayacak hiç birşey yok inan. O bağımsızlık o kadar güzel birşey ki anlatamam sana 🥰 hiç birimiz anamızın karnında öğrenmedik ya 🙃
Tüm hevesim gitti
Fatgi_ doğru diyorsun canım. Bende alırım inşallah bu sene. Gerçekten lazım oluyor acil bişy olur eşini hep bekleyemem bide biz meslek gereği hep uzaktayız
sosyolog1kadin kesin almalısın. Yaşın kaç bilmiyorum ama geçen arkadaşlar geldi kadın 35 yaşında daha bu sene aldı diyor ki ben bunu niye daha önce yapmadım.geçen zaman alehine. Hem sistem değişiyor hem fiyatlar. Ne kadar çabuk o kadar iyi fikrimce. Güzel haberlerle gel 🙏🏻
Fatgi_ yaşım genç 22 yaşındayım. O derece ertelemeye gerek yok ben 2 yıldır istiyorum ama hamilelik pandemi doğum derken ertelemek zorunda kaldım
Ehliyetimi aldığım yıl şahinle karşı yönden gelen arabaya çarptım şarompole yuvarlandım araba hurda oldu bıraksam ben bırakırdım😁 takma kafana araba kullanmak sonradan edinilmiş reflextir bir zaman sonra kendiliğinden farkında olmadan kontrol edebilir hale geleceksin. Kazasız belasız kullan🌸
Prenssannesi sacmalama büyük birley olmadığı sürece sakın pes etme hata yapa yapa öğremceksn bende yeni aldım bende senin gibi hata yapınca sinirleniyordum nasıl yaptım diye ama bir yaptğın hatayı bir dahaa yapmıyorsn.
sosyolog1kadin daha fazla erteleme artık 2. Çocuk olmadan aradan onu çıkar 🤗
- Düzenlendi
Akrep bence sende kayınvalidene destek ol. Ben ehliyeti aldım sonraki döneme annemi yazdırmıştım (annem babam ayrıydı o dönemde kafasını dağıtsın diye yapmıştım) almıştı. Tabi hiç kullanmadan rahmetli olmuştu ama o son zamanlarda öyle güzel bir anımız kalmıştı 🙏🏻 aynı şekilde mahallede kocasına bağımlı bir ablamı götürüp aldırmıştım 40 yaşındaydı kadın geçen gördü beni diyor İbo’nun(kocası) taaa …. 🤣 Arabamı da aldım daha arkama bakmıyorum sen iyiki götürdün beni diyor. Düşün 40 yaşına kadar direksiyona oturmamış insan 12 yıldır fıldır fıldır araba kullanıyor 🥰 haydi cesaret hepiniz çok gençsiniz herşeyin en güzelini yaparsınız ben çok inanıyorum 🤗 o zamanı da sen istersen gelir istemediğin sürece asla gelmez
Fatgi_ öyle yapacam inşallah 😊çok teşekkür ederim 🌷
Fatgi_ çok teşekkür ederim 🤗🥰 kadının kadına bu cesareti verebilmesi çok önemli bu konuda 💖 çevremde çok yok çünkü ehliyeti olan hemcinsim olsa bile araba kullanmıyorlar 🥲 kayınvalidemin artık geçti yaşı maalesef 58 yaşında 🥺 sağlık sorunları o bu şu derken bana umut oluyor kendisi yapamaz artık🥺
Fatgi_ ay mayisin 15ine iikinci direksiyon sinavim var ya taktik versen 😂
Prenssannesi ilk öğrendiğimde bende öyleydim uzun süre yurt dışında yaşadığım için yollar tam tersine akıyordu ben hala alışamadım burdaki yollara 🙃
Kimsemkimimyaw yani yardımcı olabileceğim birşey varsa tabi ki seve seve 🙏🏻
Fatgi_ hocam cok guzel suruyosun demişti tekrar giricem iki kere istop ettrdm kaldm yani park falan yaptm kasiste yani püf nokta varmdr bu işin☺️ Babamdan araba alip sinav yerinde de zaten çalışacağım
Bu sefer
Kimsemkimimyaw sınav öncesi benim tavsiyem kesinlikle başka bir araba kullanma. Her arabanın kavrama noktası farklıdır. Sınavdan bir gün önce imkanın varsa eğer sınava gireceğin arabayla çık son bir kez. O arabanın kavrama noktası önemli onu kendine kodla ayağın ona alışsın. Sadece önümüzdeki bir kaç gün babanın arabasını kullan istersen onda sesten ayırt etmeye çalış vitesin ne istediğini. Yavaşladığın da vitesi küçült mutlaka ki rampada vitesi o an unutup sıkıntı yaşama. İnşallah iyi geçer sınavın stres yapma 🙏🏻