• Muhabbet
  • Bebeğinizin büyüdüğünü hissettiğiniz ilk an 😍

Kumruu farkettim 😂maşallah bebeğinize 🥰🥰🦋🦋🌸🌸🤍

Ecivicivokke Bizde ki tam tersi 😂 Hatta geçenlerde gelip aramızda yatmak istedi babası öpüyor iyi geceler oğlum diyor oğlum dönüp beni öpüyor iyi geceler annecim diyor😂 Sonra seni seviyorum oğlum dedi, benim oğlan da dönüp bende seni çok seviyorum anne sen benim kalbimsin dedi ajsjshs 😂😂

Bisaniye ayyy 😂😂😂😍😍 ne baaal yaaa 😍😍 benim ki şimdilik babaci bakalım ileri de ne olucak 😍🥰

Ecivicivokke bugün kafasını duvara çarptı gelip bize kafasını nasıl çarptığını anlattı sonra nereye çarptığını kafasını ne tarafa çarptığını gösterdi. Eşim görmüş kafasını çarptığında aynı gösterdiği yere çarptı dedi. 16 aylık bu arada oğlum 🥰

Ecivicivokke
      İlk oğlum can parem sarı kuzum gözlerim dolarak yazıyorum ki ben oğlumun büyüdüğünü kardeşi dogunca anladım suan 2 yasında
      1 bucuk yasında abi oldu benim Kücük erkeğim
      Ve birgün kardeşi odada aglayınca benden önce koşup anne bebek anne bebek diyip kardeşinin beşiğini sallayınca dedim ki sen büyüdün annem sen abi oldun 😪😌

Smdi ise kücük oglumun büyüdügünü anlıyorum 2 arkadas gibi oyun kurmalarıdan
      Kendimi cok sanslı hissediyorum 2 tane evladım var cok sukur büyüklerini her yeni gün farkediyorum 🥰

Ve birgün hayal ediyorum yasları 18 20 olmus ellerinde bir er buket cicek yanaklarımdan öpüp annem anneler günün kutlu olsun dediklerini 🤲

Ecivicivokke her döneminde farklı seyler yapıyırlar 13ayşık benimkisi gecen gün bize parmak salladı yapma anlamında ben giç parmak sallamam halbuki babannaesi bakıyor ondan öğrendi sanırım sasırdım kaldım. Dünde babası balkondaydı bizde yerde oyun oynuyırduk eşim kapıyı açtı içer girdi dudaklarını büzüp oooouuu dedi sasırma mimikler yaptı birde gözünü kocaman acıp eşimle cok güldük hosumuza gittiğini anladı sürekli aynı sesi tekrarlayıp durdu 😂 büyüyor kızımız.