hatun366 bildiğin izledikten sonra yatağa uçacağın bir film o. Yani eşinde izlemiş belli bunu sensiz izlemesi bile sorun bence 🥲 seni 365 gün bahçıvan gibi dıt dıt demek istemiş. filmi otur bi izle napman gerektiğine öyle karar ver yada sen. Yorumlarıda okudum bir sakinsin bir sakinsin bu gidişle filmi yaşatacak adam kıza haberin yok

hatun366 kusura bakmayın ama eşiniz resmen sapıklık yapmış eğer kız gerçekten abi gözüyle görüyor ve eşiniz bunu yaptıysa o kızın yerinde olsam rezil ederim ama abi diyerek sizi uyuttularsa bilemiyorum ya Allah ıslah etsin ama bence konuşsun üstü kapatılacak bir konu kesinlikle değil ve eminin sonuna kadar inkar edecek

Olivetti sende her şeyi fesat anlıyorsun. Nolmuş adamcağız film önerdiyse. Bunuda yapamayacaklarsa napacak bu garibanlar 🥲

hatun366 günah almakmı kız bildiğin orsbu düşünmeye gerek yok abi deme lazım olur faslına gidio bu eşinde normal karşılıyorsa var bi bokluk

Nazen kızda durumdan çok rahatsız değil 😘bu emojiyle adama yerim diye mesaj atmış

Nazen ay dur yeni anladım koca kıza atmış 😳😳😳😳😳😳

Eskobar bende yanlış anladım başta öğrenince ikinci şoku yaşadım 🥲

Akrep bunlar nasıl duruyo böyle anlamıyorum😂😂😂😂

Eskobar aynen kuşum eşeledikçe bişeyler çıkıyor canım sıkıldı valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal 🤷‍♀️

Deleted_1 adam yapmış bi pezevenklik ama kadında gelmiş ne anlamılıyım diyor atı alan üsküdarı boylamış boynuzu takmış ama hala fikir buna deli oluyorum

Akrep benim o adamı yolasım geliyor içimden türlü türlü eziyet fantazisi geçiyor ama millet konuşmayla upraşıyo daha ne diyim herkese bu enayilikten nasip etsin oğlanlar yaşadı

Eskobar o adamı alıp kırmızı odaya sokmak lazım türlü türlü fanteziye uygun odacığımız 🥲😂

Akrep tırnaklarını kelpetenle sökerim dişlerinide penseyle saçlarını tek tek cımbızla çekerim müstehçen yerine kezzap atarım kazığa oturttururum ve bunun gibi daha çok şey😂😂😂

Eskobar Hiç onları yapıp zahmete girmem vallahi 😂 o kendine yapacağını yapmış derim *iktiri çekerim 🥲

Akrep zakkat bırakmadan kapanmaz o defter😂😂😂

Eskobar pişkin erkeğe naparsan yap boş. Karısını aldatmış adam tırnağını söksen nolur gerekirse öldür benim yine hırsım bitmez😂 su alıcak para bırakmam orası ayrı konu 🥲