hatun366 aferin kız hepimizi yanılttın. Kafanda neyi kuruyomussun hayal falan mi görmüşsün

hatun366 senin adına üzgünüm canım ama yanlış anladığın bir şey yok maalesef

hatun366 doğrusu neymis ki aşırı merak ettim. Resmen zekana hakaret ediyo çomar..

abi demek aralarındakı şifrede ola bilir bence üstüne düş bunların

Kusura bakma da şöyle mesajlar görücem telefonda zindan ederim o hayatı o adama. Pek masum gelmedi bana. Eşin o kadına vermiş vereceği tavizi

hatun366 yani kızın günahını zaten alma ama eşinde sorun olduğu kesin gibi. Burda yorumlara bakınca anladım nasıl bir film olduğunu da hiç hoş değil. Kıza yürümüyor koşuyor eşin resmen 🤦🏻‍♀️

hatun366 haaaa o zaman sorun bu kızdada var. Körler sağırlar birbirini ağırlar modu…

hatun366 öncesinde bişey demiş ki kız bunu atmış ay çatladım resmen burdan anlıyoruz ki abiyi sen işkillenme diye kullanıyor

hatun366 365 günün birincisinise yeni çıkanda izledim bahçıvanın sahnelerinde erotik baya yani kızla cinsellik konuşmuş geçmiş olsun o filmi izle p zaman anlarsın

hatun366 fazla sakinsin bacım nedemek zor tuttum ??? Neden zor tutuyorsun ki kendini git söyle amacı karşındakine nasıl seksten hoşlandığını belirtmek yani nedemek bu bunun nasıl bı mantıklı açıklaması olabilir yapmayın Allah askina ortalığı ayağa kaldırman lazım şuan

Polyannacilik hem çok sakin hemde eşi yanlış anladın diyor buda inanacak gibi sanki😟 kız yerim yazmış arayıp kıza hesap dahi sormamış ben anlamadım. Şimdi kızla ağız birliği yapıp sonuna kadr inkar edecekler🤦‍♀️buda inanacak

Manuka10en hadi be hepsini okumadım bide yerimmi yazmış ???? Neyi yediği belli oldu afiyet olsun ne diyelim @hatun366 bacım sende bı bardak buzlu soğuk su iç hararetini alır

hatun366 kız belki senin yanında çakma diye abi diyoedur eşinzle aralarında bişiler olabilir daha önce dohbet gecms yada konusuşmuski bu mesajı atıyor olacak iş değil ortalığı yıkardım ne demek lan

hatun366 kızım manyak mısın ne demek yerim mesajlar siliniyor demekki bu kadr kör olma gözüne seveyim var bişilerrr demekki

hatun366 Üzgünüm ama bir ihanetle karşı karşıyasın abi demekki sen alma diye diyor yerim yazıp öpücük atmış demekki mesajların öncesi de varmış eşin silmiş attığı film şeyi erotik zaten adam kıza böyleyğm demeye getiriyor işte

Kokos ya bide demezmi aramızda gırgırına bir muhabbet hem o kızın sevgilisi var oda iş yerinde o benim kardeşim. Mesajda silmiş mesajı niye sildin diyorum susuyor cevap yok

Mirinda gırgırına bir muhabbet sen yanlıs anlamışsın diyor bana sürekli mesaj atıp duruyor eşim ozaman mesajlarınızı niye sildin diyorum ben onunla olan mesajlarımı hep siliyorum sen yanlış anlarsın diye. Yani gelde çıldırma demek ki aranızda yanlış anlıyacağım birşey var diyorum ben birşey yapmadım sen kafamda kuruyorsun diyor