Akrep bizim bi tanıdığımız evlenmisti gelinin boyu uzun zaten bide topuklu giymis daha uzun olmuş eşinden adam alnından öperken kadın eğildi öyle öptü 😂

Akrep erkeğin kısa olmasınsan iyi ,boşver teselli et kendini😂 çünkü yapacak bir şey yok

Blondie 😂😂😂 ayy ne gerek var ki bu kadarına ya converse ler oluyor onlarda güzel duruyor mesela. ben uyumlu olayım diye gittim stiletto giydim ayaklarım morardı 😂 yoksa babet bile tercih ederdim hahshdh

Nietzsche kayınvalidem boy yarışı yapıyor benimle 😂 bunlarda genetik kayınvalidem bile 175 civarında. Torunum bize çeksin diyip duruyor 😂 kayınpederim de sanki annesi minicik oda uzun onun kadar olsa yeter diyor hahshshdhd ne yaşıyolar anlamıyorum

Akrep 😂bu klasik ya ,hep kendilerini mükemmel görüyorlar . Oysa bizimkilerde ailenin genetiğini ben şenlendirdim. Çocuğum bebekken yüzü egzama oluyor diye her geldiğinde keşke bize çekseydi diyor. Doğmuş artık ne gerek var. Çocuk bembeyaz ,şimdi pamuğum diye seviyorlar nasıl yakışıklı diyorlar. Bende bana çekti diyorum 😂

Nietzsche yüzünü kendilerine benzetme lüksleri yok çünkü göz var nizam var bana benziyor azıcıkta babasına oda ten rengi 😂 ayak parmakları tırnakları falan işte tamamıyla kaynanammış mübalağa ile tıpkısının aynısı anlayacağın 🤣🤣🤣

Akrep jahahahah çok komikler bence 😂😂 bizimkide şey diyor ,aha aynı oğlumun guççüklüğü 😂 gözlük yazdır diyorum

saklihan ben de giymiyorum. 5 cm var aramızda, eşim ‘istersen giy, model gibi karısı var ben sorun etmem😂’ diyor 😂😂 giymedim hiç ama ben topuklu ayakkabı giymeyi de sevmiyorum zaten. Sevsem giyebilirdim, sırf boy farkı yüzünden giymemezlik yapmazdım. Kalbinizden ne geçiyorsa onu yapın bence.

Nietzsche evet komikler atışıyoruz tatlı tatlı😂 amaçları arada gıcık etmek gibi geliyor ama takılmıyorum hiç ya benzeyedebilir babanesi de güzel hatunmuş gençliğinde 😂

Akrep düğününde spor ayakkabı giyenmi dedin sen ayyyhhh😢😢

Akrep güzel yerleri varsa benzesin bence , herkesin güzel yerini alsın 😂 komple kendilerine benzetmeleri komik. Mesela şuna bak nasıl yakışıklı ailede varmı böyle diyorum. Kaunanam hemen şey diyor ,ailemizde olmasa o nasıl olacaktı 😂 hani tek kendi oğlunun genleri sanıyor ,herkes çocuğunu dünyanın 8. Harikası olarak görüyor 😂

Bende çok sıkıntı çekiyorum bu konuda ben 175 eşim 180 mecbur kalmadıkça topuklu giymiyorum düğün kına vs onunla dans oyun vs sırasında süslü babet kullanıyorum o pek durmaz öyle yerlerde zTrn o çıkınca topuklumu giyip tekrar sahneye akıyorum hahdhags

Nietzsche banada öyle geliyo işte ama abiyenin altinada babet gibi kısaya kalıcam galiba bu gidişle 🤣

Akrep ahanda işte o ben 🤣🤣 babet giydim😖 adamın boy takintisi yok kalkip bana dedi beğene beğene bunumu beğendin niye topuklu almadın bide zevksiz oldum😁 diyemedimki adamım boyun yok giysem yanında sırık fasulye gibi kalıcam

Bsrkaya en alçagı 3 cm oluyoda yinede az biraz uzun durucam galibada daha alcak arayacagim yarın

Eskobar bekarken ayağımdan çıkmazdı valla hepsini annemde bıraktım bende