saklihan ben en son nikahımda giydim sonrada tövbeliyim inşallah 😂😂😂

Kekeremekere bak kız mantıklı bu 😁 zaten bi dans ederken dibimde olucak oynamayı eşimde sevmez sonra değişebilirim 😅

saklihan kız öyle deme fotoğraf çekimlerinde bir berbat çıkmışız anlatamam yarısında ayakkabının tekini elbisenin altından çıkarıp yere bastım rezillik😂😂😂

Eskobar ayy 😁 olsun yinede bak gülüyoruz tatlı bir anı 😁 valla huyundan suyundan hiç şikayetçi değilim ama accıkk uzun olaydı eyiydi 🤭

saklihan ufak topuk giyin 3 santim olandan ben öyle giyiyorum eşimle aynı boyda oluyorum eğer eşin iri yapılıysa aradaki fark kapanır hem

saklihan ben ona demiyorum uzun olaydın diye ben kısa olaydım diyorum😂😂😂 adam nerden bilsin 1.90 hayalimiz olduğunu😂

Eskobar 😆😆 millette diycek alırken gözünüz körmüydü şimdi sikayet ediyosunuz boş boş😁 seviyoruz ne edelim 😁

Akrep ben topuklu giymedim gelin ayakkabısı giydim ama spora kaçıyordu 😂 cok topuklu bisey değildi cokta alçak değildi ortasiydi yani😂

Eskobar ne biliyim ben topuklu ayakkabı sevmiyorum ya 🥲 ağrısı perişan ediyor beni

Nietzsche bizlerde birer anneyiz ya o yüzden bişey diyemiyorum bak 😂 bende cocugumu harika görürdüm 😂

Akrep hani bazen bi elbise beğeniyosunya altına güzel bi topuklu cillop olur diyosun ha ilte en çık orda hissediliyor😂😂

Eskobar şeyler var ya minik topuklular kare falan ama şık olanlar onlar daha zarif değil mi :)🥲

saklihan yaa erkekler için ayakkabı içinde kullanılan boy yükseltici mi diyorlar topuk mu diyorlar bilmiyorum adını eşine ondan al aynı boy olursunuz