Nietzsche yüzünü kendilerine benzetme lüksleri yok çünkü göz var nizam var bana benziyor azıcıkta babasına oda ten rengi 😂 ayak parmakları tırnakları falan işte tamamıyla kaynanammış mübalağa ile tıpkısının aynısı anlayacağın 🤣🤣🤣

Akrep jahahahah çok komikler bence 😂😂 bizimkide şey diyor ,aha aynı oğlumun guççüklüğü 😂 gözlük yazdır diyorum

saklihan ben de giymiyorum. 5 cm var aramızda, eşim ‘istersen giy, model gibi karısı var ben sorun etmem😂’ diyor 😂😂 giymedim hiç ama ben topuklu ayakkabı giymeyi de sevmiyorum zaten. Sevsem giyebilirdim, sırf boy farkı yüzünden giymemezlik yapmazdım. Kalbinizden ne geçiyorsa onu yapın bence.

Nietzsche evet komikler atışıyoruz tatlı tatlı😂 amaçları arada gıcık etmek gibi geliyor ama takılmıyorum hiç ya benzeyedebilir babanesi de güzel hatunmuş gençliğinde 😂

Akrep düğününde spor ayakkabı giyenmi dedin sen ayyyhhh😢😢

Akrep güzel yerleri varsa benzesin bence , herkesin güzel yerini alsın 😂 komple kendilerine benzetmeleri komik. Mesela şuna bak nasıl yakışıklı ailede varmı böyle diyorum. Kaunanam hemen şey diyor ,ailemizde olmasa o nasıl olacaktı 😂 hani tek kendi oğlunun genleri sanıyor ,herkes çocuğunu dünyanın 8. Harikası olarak görüyor 😂

Bende çok sıkıntı çekiyorum bu konuda ben 175 eşim 180 mecbur kalmadıkça topuklu giymiyorum düğün kına vs onunla dans oyun vs sırasında süslü babet kullanıyorum o pek durmaz öyle yerlerde zTrn o çıkınca topuklumu giyip tekrar sahneye akıyorum hahdhags

Nietzsche banada öyle geliyo işte ama abiyenin altinada babet gibi kısaya kalıcam galiba bu gidişle 🤣

Akrep ahanda işte o ben 🤣🤣 babet giydim😖 adamın boy takintisi yok kalkip bana dedi beğene beğene bunumu beğendin niye topuklu almadın bide zevksiz oldum😁 diyemedimki adamım boyun yok giysem yanında sırık fasulye gibi kalıcam

Bsrkaya en alçagı 3 cm oluyoda yinede az biraz uzun durucam galibada daha alcak arayacagim yarın

Eskobar bekarken ayağımdan çıkmazdı valla hepsini annemde bıraktım bende

saklihan ben en son nikahımda giydim sonrada tövbeliyim inşallah 😂😂😂

Kekeremekere bak kız mantıklı bu 😁 zaten bi dans ederken dibimde olucak oynamayı eşimde sevmez sonra değişebilirim 😅

saklihan kız öyle deme fotoğraf çekimlerinde bir berbat çıkmışız anlatamam yarısında ayakkabının tekini elbisenin altından çıkarıp yere bastım rezillik😂😂😂

Eskobar ayy 😁 olsun yinede bak gülüyoruz tatlı bir anı 😁 valla huyundan suyundan hiç şikayetçi değilim ama accıkk uzun olaydı eyiydi 🤭