LingardiumLeviosa gecen sabah kafama atilan arabayla uyandirildim 3 gun kafam şiş gezdim😂😂 ay bu aralar kimden duysam bebeleri 6da kalkiyo havadanmi nedir normalde 7 bucuk 8de uyanan oglum 6da kalkiyo😭😭

Eskobar işte küçük anlamaz deyip yanlarında yaparsalar olacağı o 😅bende dikkat ediyorum ama oğlum büyüklerin yanında bişey kaçıracak diye korkuyorum 😅😅😅

LingardiumLeviosa ahaha ya karnı gururdamadı diye ağlamak mı😂maşallahları var ya gerçekten biz 1 yaş sendromundayız ikiyi düşünemiyorum 🥴😬bide yaş farkı olmasın bi kardeşi olsun diyordum şimdi 2 yaştan önce düşünmüyorum 4 ü bile bulabilir😂

LingardiumLeviosa benim oğlanda küçükken elinde kepçeyle herkese vuruyordu dedeside çok seviniyor elletmiyordu kızmamıza müsade etmiyordu bi gün dedesi namaz kılarken hepimiz oturuyoruz tabi oğlum kepçeyle geldi bize vuracak sandık ama o dedesi namazda eğilirken kafasına yapıştırdı bizde orda kopmuştuk 😄 çnkü hiç dedesine vurmazdı hep bizi kovalardı

LingardiumLeviosa ah kıyamam ne masum yaramazlık o 🤣🤣benim bi oğlum varki görmee 😫😫
    5 kiloluk hiç açılmamış unu kilerden alıp kendine ve kardeşine boca etti konsoldan yemek takımımın çatallarını çıkarıp klozete attı geçen ay mı ne koltuktan spıderman olup kafasını yardı iki kez ekranımı kırdı tabletinin hoparlörüne meyve suyu döktü rujumu açıp gardrobumu halletti komple ayna nerdeyse daha böyle destan olur gider 2 yaşına kadar oyuncak bebek gibi olan oğlum 2 yaş sendromu sonrası hulka dönüştü 😩

Lagosiyawo deme öyle ya😬😃benim oğlumda çok akıllı normalde kimseye zarar vermezdi. 1 yaşından sonra çocuğa bişy oldu çok fazla olmasa da vurmaya başladı sinirleniyor ağlama krizlerine giriyor. Daha kötü olmaz düzelir inşallah 😬

Ask_hosmus Cocuklar fenaya😂 benim oğlanda boğuşmayı seviyor babasiyla işten gelmidi hemen güresmeye boğusmaya başlar yavru aslanla baba aslancılık oyunu oynayalım baba der bazen araya benide çeker eşim benimlede boğuşur güresir osırada mıncıklar beni fırsattan istifade 🤭neyse bigün görumce gile gittik eşi oglumunun boğuşmayı sevdiğini biliyor. gel boguşalım seninle sen seversin dedi eniştesi. oğlum eniştesine dayı diyor buarada.Dayı biliyormusun annemde babamla boğuşuyor oda cok seviyor boğuşmayı dedi ben ne diyeceğimi napacağımı şaşırdım görümcemde kala kaldı birden öyle deyince 😳😳adam duyammazlıktan geldi gorümcemde konuyu dağıttı baska konular açtı allahtan yoksa ben utancımdan ağzımı açamazdım.Allahtan gene senin kayınpederinmiş baban sonuçta ama bana nedemeli ya😂

Lagosiyawo ayy sürpriz ne güzel ama çokta zor oluyor çünkü kendini hazırlamadan tak ben geldim diyor 😃benim ki 16 aylık şuan hamile olsam napardım diyorum ama bir yandan da istiyorum. 😂

sosyolog1kadin ah başıma o gelse yine iyi ben korunuyodum hamile kalmışım üstüne adet gördüm aylarca hiç kesmeden meğersem yalancı menstürasyonmuş karnımda bi şişlik kıpırtı hissedince gittim 16 hf lık olduğunu öğrendim riskli gebelikti kanamalar sancılar serklaj oldum falan derken hanımefendi 30+ haftasına kadar dayandı doğdu küvezde kaldı bi ay ay ne zor günlerdi çok tuhaf ama çok güzeldi iyikide gelmiş meleğim rabbim sabrını veriyor neyse ikisi bi arada çıktı zaten kardeş yapacaktık olduğu iyi oldu bi iki sene huni takar gezerim sonra kafam rahat inşallah 😆😆

Lagosiyawo anam kız neler olmuş öyle bak sen şu küçük hanımefendiye. Hiç bulantı falan da mı olmadı 😳şimdi nasıl minik hanım. Aynen aradan çıktı işte. Bazen diyorum sürpriz olsun yoksa başka türlü cesaret edemeyeceğim😃

LingardiumLeviosa Sabah 7 de ayaktalar ikiside biraz daha yatayım dedim o arada mutfakta şeker kovasini dokmusler üstüne yumurta ve kakao kek yapmışlar bana mutfak komple sekerdi oturdum ağladım resmen ya 🤦😥

sosyolog1kadin şükürler olsun iyi biraz zayıf ayına göre ama erken doğmasına bağlıyor dr yoksa değerleri gayet iyi 🙏 yap arasan çıksın inan zaman geçtikçe eahatlığa alışıcaksın sonrası daha zor ben daha düşünmüyorum rabbim olmayana versin 2 tane yeter kardeşsiz kalmasın kafi 🌸