Rouge çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisin 🥰🌸 güçleneceğim inşaAllah 🙏

Asel_Asya2020 ne dicekti evet yükledim ordan birileriyle konuşuyorum mu dicekti. Tabikide şuan da türlü türlü yalanlar bahaneler uydurcak çünkü kendide biliyor normal bir uygulama olmadığını. Telefonun kendi uygulaması nasil oluyor cok sacmaa ben hic denk gelmedim

Blondie kendi uygulaması değil tabi ki de dediğim gibi beni kandırmaya çalışıyor bahaneler yalanlar Allaha havale ediyorum 🤷‍♀️🤦‍♀️

Asel_Asya2020 bukadsr mı yani Allaha havale ediyorım! Yaahuu hanımlar neden coğu kadın böyle neden ses çıkaramıuorsunuz aykı bildirmi o senin telefomumda gmrseydi neler yaprdı bir düşün bakalım. Hiç mi haysiyetimiz gururunuz yok yaa bosvermişlik nedir? O anda tüzüne tükürür telefonu prcalarım acıklaması mı var bunun birde acıklama bekleyeyim kıcına tekmeyi basarım blöfte olsa sonra gör bakalım aslan mı oluyor köpek mi?

Blondie bencede ben sürekli tekefonumu guncelliyordum Bi ara asla inmedi hatta reklami bile çıkmıyor uzun zamandır. Yani yalanına bir kılıf uydurmuş ama kılıf yalana oturmamış. İnşallah o yalanı Bi yerlerine girer sinir oldum ya evdeki karısına Bi gülen yüz vermez elin zillisine çiçek açarlar

Asel_Asya2020 telefonun kendi uygulaması ne ya nasıl yalan söylemiş. Bir de sana mı kızıp bağırdı? Saygısız adam ya hem suçlu hem güçlü. Canım eşin uygulamayı indirmiş, kullanıyor bu çok net ne yapacaksın peki?

Aspirin insanın malesef gidecek yeri olmayınca boşveriyor. Blöf de yapsam değişen bişey olmaz onun tek şeyi annesiyle babasına söylenmesi bende onlara söyledim

HurremSultan aklı sıra inanacağım düşünüyor işte. Bende de çıkmıyor reklamlarda artık ben hep görüyordum öyle daha kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

Mirinda anne babasıyla konuştum annesi onun gözüne görünecek var sen sinirlenme bekle biraz dedi bilmiyorum ne yapacağımı gidecek yerim de yok zaten öyle birşey olsa gitmem evden o gitsin

Olivetti Merhaba, eğer bu postta sizlik bir durum olmadığını düşünüyorsanız cevaplamadan geçebilirsiniz. Son zamanlarda bu tarz yorumlarınızın arttığını gözlemliyorum. Kimseyle bu şekilde konuşamazsınız lütfen daha hassas olalım, olamıyorsanız size hitap etmeyen postları en üstte Takip Et kısmından gizleyiniz.
                Göstereceğiniz özen için teşekkürler.