Asel_Asya2020 pek de iyi bir şey yapmış gibi durmuyor
Azar programı hakkında
Blondie bencede ben sürekli tekefonumu guncelliyordum Bi ara asla inmedi hatta reklami bile çıkmıyor uzun zamandır. Yani yalanına bir kılıf uydurmuş ama kılıf yalana oturmamış. İnşallah o yalanı Bi yerlerine girer sinir oldum ya evdeki karısına Bi gülen yüz vermez elin zillisine çiçek açarlar
Asel_Asya2020 telefonun kendi uygulaması ne ya nasıl yalan söylemiş. Bir de sana mı kızıp bağırdı? Saygısız adam ya hem suçlu hem güçlü. Canım eşin uygulamayı indirmiş, kullanıyor bu çok net ne yapacaksın peki?
Asel_Asya2020 kötü yalancı
Sokaklambasi vermez telefonunu hiç erkek arkadaşlarımla konuşmalar var falan der
Aspirin insanın malesef gidecek yeri olmayınca boşveriyor. Blöf de yapsam değişen bişey olmaz onun tek şeyi annesiyle babasına söylenmesi bende onlara söyledim
HurremSultan aklı sıra inanacağım düşünüyor işte. Bende de çıkmıyor reklamlarda artık ben hep görüyordum öyle daha kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
Mirinda anne babasıyla konuştum annesi onun gözüne görünecek var sen sinirlenme bekle biraz dedi bilmiyorum ne yapacağımı gidecek yerim de yok zaten öyle birşey olsa gitmem evden o gitsin
Cleopatra hastanedeyim şimdi izleyeceğim sonra ilk fırsatta
Olivetti Merhaba, eğer bu postta sizlik bir durum olmadığını düşünüyorsanız cevaplamadan geçebilirsiniz. Son zamanlarda bu tarz yorumlarınızın arttığını gözlemliyorum. Kimseyle bu şekilde konuşamazsınız lütfen daha hassas olalım, olamıyorsanız size hitap etmeyen postları en üstte Takip Et kısmından gizleyiniz.
Göstereceğiniz özen için teşekkürler.
NaimeYilmaz çok teşekkür ederim gerçekten 🙏
Asel_Asya2020 qksam bavulunu kapının önüne koy bakalım azardqki kadınlar onu eve alıyor muymus
- Düzenlendi
Asel_Asya2020 azar bir arkadaşlık proğramı canım keşke seslenmeden önce bir karıştırsaydın telefonunu bu erkekler neden böyle şeylere ihtiyaç duyar bilemiyorum uygulamadan bildirim geldiyse indirip gizlemiş olabilir
Asel_Asya2020 valla yavrum biz ünide 3 kız kullanıyorduk ama gayet masum işler in kullanıyorduk, oradan bir kaç arkadaş edinip hala görüşrüğümüz bile oluyor, ana evli birinin o programı kullanması bana mantıklı gelmiyor çğnkğ biraz cinsel içerikli kullanım tarzı var, yani ekranı kaydırırken bir anda karşına bir erkek organıda çıkabilir veyahut memeler açık bir kadında 😳 arkadaşlık uygulaması hemde cinsel tatmin programı bildiğiniz, evli birinin kullanıyor olmaz demek birileriyle iletişim kurduğu anlamına gelir e buda aldatmanın bir başka yolu bence.
Asel_Asya2020 canim uygulamayı yüklediği için bildirim gelmiş ve sizden bir şey sakladığı için şifresini gizliyor yoksa herşey açık ortada olurdu ,büyük ihtimalle kadınlarla görüntülü konuşuyor çünkü o sohbet sitesi
HurremSultan yüzsüzlükte sınır tanımaz yine çıkar gelir bugün bile sürekli konuşmaya çalıştı şey yaptı
Angellove2010 şifresini bilmiyorum asla söylemiyor da 🥺
Asel_Asya2020 kendin indirmen gerekiyor ki telefonda olmus olsa da hesap acmadan bildirim gelmez. Lisedeyken bi arkadsin telefonuna indirmistik o an aktif kisilerle goruntulu konusabiliyorsun begenmediginde degistirebiliyorsun. Simdi yeni kzellikleri vs var mi bilmiyorum. Hos bir uygulama dgl yani🙄
- Düzenlendi
Asel_Asya2020 ben anlam veremiyorum bi insan neden eşinin şifresini bilmez? En başta şüphe ederim bi bok yiyor hemde öyle böyle bir bok değil o yüzden şifresini saklıyor derim. Kaldı ki şifre olmayanlar bile yaptığında eşi şüphelenip anlıyor bişy karıştırdığını. Siz bu zamana kadar bişy demediniz mi neden saklıyosun diye sormadınız mı hiç? Uygulamayı görünce sadece bu kadar mı tepki verdiniz gerçekten? Bide sanane diyor kimse kusura bakmasın afedersin ama o telefonu müsait bi yerine sokarım onun 😠söyle anasına babasına yada kendi ailene yediği haltı 😠kolay kolay ağzımı bozmam o kadar sinirlendim ki ilk defa böyle yazıyorum