NaimeYilmaz çok teşekkür ederim gerçekten 🙏
Azar programı hakkında
Asel_Asya2020 qksam bavulunu kapının önüne koy bakalım azardqki kadınlar onu eve alıyor muymus
- Düzenlendi
Asel_Asya2020 azar bir arkadaşlık proğramı canım keşke seslenmeden önce bir karıştırsaydın telefonunu bu erkekler neden böyle şeylere ihtiyaç duyar bilemiyorum uygulamadan bildirim geldiyse indirip gizlemiş olabilir
Asel_Asya2020 valla yavrum biz ünide 3 kız kullanıyorduk ama gayet masum işler in kullanıyorduk, oradan bir kaç arkadaş edinip hala görüşrüğümüz bile oluyor, ana evli birinin o programı kullanması bana mantıklı gelmiyor çğnkğ biraz cinsel içerikli kullanım tarzı var, yani ekranı kaydırırken bir anda karşına bir erkek organıda çıkabilir veyahut memeler açık bir kadında 😳 arkadaşlık uygulaması hemde cinsel tatmin programı bildiğiniz, evli birinin kullanıyor olmaz demek birileriyle iletişim kurduğu anlamına gelir e buda aldatmanın bir başka yolu bence.
Asel_Asya2020 canim uygulamayı yüklediği için bildirim gelmiş ve sizden bir şey sakladığı için şifresini gizliyor yoksa herşey açık ortada olurdu ,büyük ihtimalle kadınlarla görüntülü konuşuyor çünkü o sohbet sitesi
HurremSultan yüzsüzlükte sınır tanımaz yine çıkar gelir bugün bile sürekli konuşmaya çalıştı şey yaptı
Angellove2010 şifresini bilmiyorum asla söylemiyor da 🥺
Asel_Asya2020 kendin indirmen gerekiyor ki telefonda olmus olsa da hesap acmadan bildirim gelmez. Lisedeyken bi arkadsin telefonuna indirmistik o an aktif kisilerle goruntulu konusabiliyorsun begenmediginde degistirebiliyorsun. Simdi yeni kzellikleri vs var mi bilmiyorum. Hos bir uygulama dgl yani🙄
- Düzenlendi
Asel_Asya2020 ben anlam veremiyorum bi insan neden eşinin şifresini bilmez? En başta şüphe ederim bi bok yiyor hemde öyle böyle bir bok değil o yüzden şifresini saklıyor derim. Kaldı ki şifre olmayanlar bile yaptığında eşi şüphelenip anlıyor bişy karıştırdığını. Siz bu zamana kadar bişy demediniz mi neden saklıyosun diye sormadınız mı hiç? Uygulamayı görünce sadece bu kadar mı tepki verdiniz gerçekten? Bide sanane diyor kimse kusura bakmasın afedersin ama o telefonu müsait bi yerine sokarım onun 😠söyle anasına babasına yada kendi ailene yediği haltı 😠kolay kolay ağzımı bozmam o kadar sinirlendim ki ilk defa böyle yazıyorum
Asel_Asya2020 azar kötü bir uygulama erkekler ve kızlar kafa dağıtmak arkadaş bulmak için indiriliyor ekranı sola kaydırıp farklı şehir ülke vs tanımadığın insanlar çıkıyor karşına onlarla konuşuyorsun hediye vs toplanılıyor para karşılığında bende sildir elime çok kötü kadınlar giriyor diye biliyorum
Bilinmeyenlidenklem anladım canım çok teşekkür ederim 🤦♀️
Limonlupopkek teşekkür ederim sağolun 🥺
sosyolog1kadin sormaz olur muyum sordum tabi ki de ama erkek arkadaşlarımla mesajlarım var vs vs dedi. Anasına babasına söyledim zaten şuan geve vardiyasında babası bekliyor bakalım haberleri var herşeyden
bayangamzelili zaten dün kesin ben gördükten sonra silmiştir o kendini aklamak için ki türlü türlü bahanelere girdi yok yüklü değil vs gibi. Teşekkür ederim sağolun
Asel_Asya2020 hemen de suçbastır yapıyor erkekler işte hepsi aynı
Asel_Asya2020 al işte pasif kalmasana bacım az korkut
Asel_Asya2020 söylemiyorsa vardır zaten bir b.kluk canım gizli gizli bakmaya çalış şifresine gece uyuyunca veya parmak iziyle aç
Asel_Asya2020 niye işin gücün yok onun mesajlarını mı okuyacaksın. Benim eşimin mesleği gereği 300 den fazla erkek var rehberinde whatsap gurupları var ben bakmıyorum küfürlü konuşan oluyor diye haber falan atıyorlar polis olduğu için. Bahaneye bak ne kadar saçma belki de arkadaşları sağlam ayak değil ne konuşuyorlar. İyi yapmışsın söylemekle inşallah kulağını çekerler bi dahakine dahada rezil et. Çocuğundan da utanmıyor
Kbss aynen öyle