papatya_ hadi girseler içeri😂
💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋
Safinaz alaecele mi neyden kaçıyorsunuz😂
Ask_hosmus 1.evde misafir varken yatak odasında 10 dkda yapmamız
2.her Türlü pozisyonu denedik havada karada 😂
3.eşim🤩
Ask_hosmus mutfak masasi jsjsja
Degisiyor Ben bi tik daha coskuluyum🤣
Ask_hosmus kayaliktami 🤣 ben altta olduğum için tabi ağırdı 😁
Ask_hosmus yatak odasına olduğunda bıle şükredıyorum dığerlerıne cevap vermeme gerek bıle yok
TombulHatun başka soruda söz bunu pas gecıyorum 😀😂
- Düzenlendi
Ask_hosmus arabada mutfak masasında ikimizde🤣🤣 ama sende söyle olmaz ki caniiimmm🤣
Ask_hosmus 3. Soru eşimin bazı konuşmalarından sonra hemen hemen 1 aydır aşırı isteksizlim bugün doğum günümdü reglim ama koluma dokunmasını bile istemiyorum o kadar yani 😔
TombulHatun hiç bana göre değil ama bunları yazmak utanıyorum 🙊😂😂
Ask_hosmus hııı şey var olur mu bacaklarımı sıfır açabiliyorum ben o şekilde yapmıştık masanın üstünde 😃😃
duy1se hayır birde baya işlek bir mağazaydı bazen eskileri konuşunca ne kudurukmuşuz diyoruz 😁
Ask_hosmus 1- havaalanı + okul 😇
2- 🤫🤭
3- sanki ayni seviyedeyiz gibi
Ask_hosmus Kitledik kapıyı 😂 karşı dükkanın çalışanın sahibi geldi kapıya biraz vurdu açmaya çalıştı sonra sesi geliyor Allah allah bileymi oldu bu kız erken kapamış diyordu 😂
duy1se en arka koltuğa almıştık zaten salonda 10 kişi felan vardık diğerleri öndeydi. Opusmeyle başladı sonra elini oramda hissettim bende devam ettim onunkine dokundum derken surtunmeyle devam etti 🤭o kadar azdık ki pantolonları hafif indirip sürtünmeye devam ettik üzerine oturdum gel git yapmaya başladım adam boşaldı 😂 tabi kimse görmedi onlar masum masum film izledi bizde toparlanıp filmi izlemeden çıkmıştık ay çok güzel heyecanlıydı 😇
Kuzulkurt yaa pozisyon sormadık ki detaya girmeden cevapla çok ayıp kız o kadar post açmış 😂😂
bitterdelisi24 ben seni biliyorm cevaplamazsn sen bu soruları 😂😂
Ask_hosmus yok kız ne uçması hahahhahahhah taki çocuk olunca kanatlar düştü 😃
duy1se azcık sabretseydiniz kız😂
Glcan_trr iyi masa kırılmamış😂