• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Uykulupingue eşim kendini çok kasıyordu çekiniyordu mesela öpüşmeyi sevmezdi vs ona kalsa ama yavaş yavaş salmaya başladı o çekingenliği atmaya başladı üstünden ve şuan öpüşmeyi de seviyor

Ask_hosmus 😄😄
1-sanırım benim saçlarımın hep olay yaratması ve bi anda dur saçımı toplamam lazım demem😄😄
2-banyoda malum olaylar yaşanırken bi anda ayakta ve baş aşağı oral yaperken buldum kendimi🤣 sanırım o ola bilir
3- ikimizde 😍

Ask_hosmus Harikasın ya biraz forma kan gelsin buaralar formun üstüne ölü toprağı atılmis gibi herkes bi sıkıcı🤕😵 saçma sapan poslar dönuyor çoğu zaman biraz canlanalım ayol💃

Ask_hosmus Başliyorum
      1 Bizim kullanmadığımız boş bi odamız var yere çarşaf sererek yapmıştık orası🤭🤭
      2.Banyoda kucağına alarak ayakta yapmaya çalışmıstı esim çok gülmüstüm kaymıştım falan o esnada😂

1. genelde ben coşkulu oluyorum eşim coşkusunu içinde yaşayan biridir ama brn yüz ifadesinden aldığı nefesten anlıyorum🤪🤪

Ask_hosmus yazdi terlemisti esim ben bir dus alayim dedi. Bende ona kiyafetini vermeye gidince tuttu birakmadi😂😂

Başlıyorum 😅😅🤭
        Denizin orta yerinde yapmıştık. O zamanlar daha yeni evliyiz tabi denize girelim dedik adam denizij içinde halletti 🤭😅
        Denemedigimiz hiç bir pozisyon kalmadı desem yeridir. 😅🤭
        Tabiki ben. Eşimde iyi ki erkek değilsin yoksa beni oracikte buracikta hallederdin kaçış olmazdı diyor 😅😅

Ask_hosmus 1-en çılgın yer babaannesi in evi sanırım yan odada annelerimiz vardı çünkü😂
          2-absurt bişey yok ya
          3-tabiki ben 😂

Ask_hosmus
            Annemlerin evinde ala acele salonda yapmistik 😄
            Pozisyon hatırlayamıyorum 😄
            İkimiz de istekliriz değişiyor bazen ben atlıyorum adama 🙈

Uykulupingue ne duyacaklar kız sessiz sessiz halledeceksiniz bağıra bağıra değil ki😃 öyle durumda biz genelde sabah uyandığımızda yapardık o duşa girerdi terledim diye sonra ben zaten kayınbabam salondan pek çıkmaz kaynanam da durmaz. Hatta kaynanam utanmayın kızım girin duşa sıcak falan derdi 😂😂😂🤭

Ask_hosmus avmde kabinde ile yangın merdiveni arasında kararsız kaldım
                2 soru ayaklarım havada olmuştu çok rahatsız ediciydi
                3 soru bence bem daha aktifim eşim belli etmeyenlerden 😁 aklım fikrim şeydeymiş 😁😁