Yasak_elma kız hepi topu 1 defa yaptık ama kanepede oluyo tabi çocuklardan kaçıyoruz 😂😂😂
💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋
Deli-hatun kıııız oraya bardak koyuyom ben yapmaaan😂😂😂
Ask_hosmus işte çok rahat değildi ilk ve son oldu 😂
duy1se Bizim biletler saat 05:45 uçuşu içindi, yani havaalanın her yeri dopdolu olmadığı saatlerde😁 Check-in/kontrollerin yapılmadan önceki alan var ya? Oradaki en en en dip köşeye gittik biraz dinlenmek için 😂😇 orda baktık ki kimse yok tam köşeye girdik, üstümüzede montları attık ve o şekilde oldu🤭 tabi aşırı uzun sürmedi güvenlik vs.gelir korkusuyla (zaten bir kere başka bir yerde bir yakalanma olayi yaşadım🤦🏻♀️) ama çok heyecanlıydı 😂 Hatta eşim bir kerede VIP lounge ayarlayıp orda yapalım demişti 🤭
Ask_hosmus bizimki sert değil yumuşak kız bardak sendeliyo durmuyo 😂😂😂
Bizim sex hayatımız çok renkli 🧿
1) En saçma yer olarak kesinlikle Mısır tarlası 🤣. O zaman eşimle sevgiliyiz kavga etmiştik. Ben arkadaşımın yanına Sakarya/ Serdivan’a gitmiştim. Eşim de Sakarya/ Akyazı’ya annanesinin kaplıcalarına gitmiş 2 günlüğüne. Sonra buluştuk. Barışmamızı kutlamamız lazım dedi. Vakit yoktu . Yol kenarındaki Mısır tarlasına sokup yaptık. O sene Mısır yememiştim 🤣🤣🤣
2) Yaptığımız en absürt 2 pozisyon var; biri ayakta ters oral yaptık ikincisi de kucakta ayakta yapmıştık.
3) Kesinlikle eşimin daha istekli. Adamın libidosu tavan😏 doymuyor herif 😳
Uykulupingue ahah ya niye öyle yapıyor 😂kaynanam sağolsun önemli bişy olmadığı sürece kapıyı bile çalmazdı
Nakrenpasa mısırdan soğudum desem 😂
BerlinerBol88 ayy ben biri gelir biri görür korkusuyla zevk alamazdım heralde yada kameradan izlerler fln 😂 tebrikler deli cesareti 😬
Ask_hosmus etmiyor zaten annem birşey demiyor da ben sinir oluyorum ayda yılda bir gemiden sigara verirlerse 2 paket verir şuan çok doluyum eşime karşı biri birşey dese patlayacagim ahh kafam çok karışık bana dokunmasını bile istemiyorum şuan konuşmak bile istemiyorum
Ask_hosmus yok kiz baya dayanakli cikti masa 🤣🤣
duy1se hahaha o an kameralar hiç aklıma gelmedi ben daha çok güvenlik falan gelir diye korktum 😂 ama valla böyle tuhaf tuhaf yerlerde yaptıkça insana bir cesaret geliyor😀
Hassassbirisi kulağıma fisildiyiordu 😍
HurremSultan ahahajklsm 🤣 tadı damağımda desem 😎deneyin efsane zevkli. Eşimle şimdiki hayalimiz sessiz bir ormana gidip doğa kokusu kuş cıvıltıları ve birdee tabi ki bizim zevk seslerimiz yankilansin istiyoruz 😍🤭
Ask_hosmus ev harici her yerde itina ile yapılır adam gördüğü yerde sıkıştırıyor eve gitmeye zaman kalmıyor 😂😂kız koltuğun tepesinde maymun dalda oturur gibş oturdum tuhaf bişeydi 🤣
Ask_hosmus 1. Bu bayram Köye gitmiştik birden seraya inelim dedi ve serada sex yaptık
- Yok galiba
- İkimizde 😁😁😁😁
Kbss ama konuşman lazım ki sende rahat edesin
Buzlulimonatam o nasıl pozisyon be😂😂
Tugce1 sera mı ne serası 🤭
Ask_hosmus domates biber serasi babaannemin 🤭🤭🤭