Yasak_elma valla bizde koltukta yapıyoruz arada bebenin yanında olmuyo benimde aklıma gelmiyo değil arada milletin koktukları😂
💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋
Ask_hosmus o yuzden qdim hurrem evetttt🥵💕😁
Ask_hosmus Sayemde düşünürsün knk😂
1232222 Bazen bizde yapmiyor degiliz mecbur kalınca benimde geliyor hep zaten gittiğim yerlerde😄
Ask_hosmus bi yapsam alışırda bende tenezzül etmiyorum o yapmıyor diye 😂😂
sosyolog1kadin bizimkiler bizi baya kanka yaptı odamıza pat diye girer kaynanam ikimizede çocuk gibi davranıyor hiç yapmadığımızın farkında 😂😂 bak anlatırken sinirlendim bacım 😂
Uykulupingue sen sıkıştıııır dinle beni heyecanlı oluyor 😂
Ask_hosmus 1ay oldu annem gildeydik bende gelirken künefe malzemesi al dedim hatayliyiz bu arada. Her etse aldı geldi içeride akşam yemeği hazırlıyoruz iftar yakın ikidebir beni salona çağırdı bende oğluma birşey oldu sandım ve künefe malzemesi 72 TL tuttu dedi ben şok 1 gün sonra da babam balık almış yanına kola al dedim param yok dedi ve o gün annesini hastaneye götürdü eve geldim cüzdanda parası da vardı 100 küsür. 2017de evlendim ilk defa evliliğimi sorguladim
Ve o günden sonra hayattan gram zevk almıyorum
Kbss canım hayat zaten pahalı, bizde çok yaşarız eşimle ama erkekler daha çok düşünüyor ev ihtiyacını emin ol ki belki o 100 TL yi ani para lazım olur diye saklıyordur, böyle şeyler için canını sıkma bence, para için huzurunu kaçırma, kırıldığını eşine söyledin mi peki mantıklı açıklaması illaki vardır
BerlinerBol88 havaalanında nasıl nerde oldu 😂
Ask_hosmus
Aynalı sifonyerin üstünde 🤭
El arabası 😂
Ben daha aktif daha istekli daha atesliyim 🔥
Siyah el arabası mı 🤔😂😂
Ask_hosmus ambar ve merdivenin üstü 🤦🏼♀️
İsmini bilmediğim saçma bi pozisyon Gülmekten yapamamıştım zaten 😅
İkimizin de ateşi oldukça fazla eşitiz :)
Ask_hosmus ama sadece benim aileme karşı yapıyor sorun orda ben zaten asla fuzuli harcama yapmam kendi de hep Allah razı olsunsenden der ama aileme yapıyor sadece misal annemlere gittiğimizde sigarasını çıkartmaz çıkartma da çok nadir hep annemden içer
Ask_hosmus yok ya tatildi göl evi konsepti gece karanlık ve herşeyiyle bize aitti villa kuytu köşede verdik çoşkuyu 💃💃
Buzlulimonatam sizin eviniz bakınız yok mu 😂 niye dışarıda yapıyonuz😂😂sen pozisyonu söyle adını ben söylerim😂
Kbss ooo o zaman sıkıntılı otlakçıyı hiç sevmem ayıp çıkarıp masaya koysa paketi sanki annen onun sigarasını tenezzül mü eder
Orange-woman hayalimdeki tatil yaa 😭
Ask_hosmus başlıkları yani kolumuzu koyduğumuz yer 😂😂