sosyolog1kadin Ask_hosmus haha ayne gizli gizli hemencecik yapıyorduk😂ben utanıyordum ama eşim rahat bırakmıyordu
Slovem08 Uykulupingue eşim kendini çok kasıyordu çekiniyordu mesela öpüşmeyi sevmezdi vs ona kalsa ama yavaş yavaş salmaya başladı o çekingenliği atmaya başladı üstünden ve şuan öpüşmeyi de seviyor
Pink-pink2 Ask_hosmus 😂😂 dükkanlar yan yanaydı öyle yanıma gelmişti dükkanda sinek avlıyordu ne olduysa o anda oldun🤭😂😂
dramaqueencnm Ask_hosmus tarihi eserin içinde yapmıştık 🥲eşim daha coşkulu sürekli sıkıştırıyor beni 🙃
Pink-pink2 Ask_hosmus Kitledik kapıyı 😂 karşı dükkanın çalışanın sahibi geldi kapıya biraz vurdu açmaya çalıştı sonra sesi geliyor Allah allah bileymi oldu bu kız erken kapamış diyordu 😂
Ask_hosmus sosyolog1kadin ama daha heyecanlı oluyo biri görücek ellemesini falan diye 😂 bazen bende sıkıştırırım eşimi kaynanam gilde öyle hoqqşşhh😂😂😂
Uykulupingue sosyolog1kadin benim eşimde böyle heyecanlar yok hele annesinin evinde asla yapmaz offf üzüldüm kendime sizleri okuyunca 😂
sosyolog1kadin Ask_hosmus ne yalan söyleyeyim benimde hoşuma gidiyor skdkfjnn😂kaynam gilde yapıyoruz ama kendi ailem de asla asla kabul etmem😂