sosyolog1kadin aman bencede utanma kız mal senin malın 😂😂
💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋
Kirpapatyasii banyo hemde annen gilin iyi beraber girebilmişsiniz 😂😂
Bilinmeyenlidenklem ayakta kucakta zor be ablaaa😂😂
sosyolog1kadin evet duyarlar diye çekiniyormuş bizde sık gidip kalıyoruz yazlıklarında 😂
Ask_hosmus sahilde kayalıklarda🤣
Sandalye üstünde 🤣
Eşim bir tık daha coşkulu 😁
Uykulupingue eşim kendini çok kasıyordu çekiniyordu mesela öpüşmeyi sevmezdi vs ona kalsa ama yavaş yavaş salmaya başladı o çekingenliği atmaya başladı üstünden ve şuan öpüşmeyi de seviyor
Ask_hosmus 😄😄
1-sanırım benim saçlarımın hep olay yaratması ve bi anda dur saçımı toplamam lazım demem😄😄
2-banyoda malum olaylar yaşanırken bi anda ayakta ve baş aşağı oral yaperken buldum kendimi🤣 sanırım o ola bilir
3- ikimizde 😍
Ask_hosmus Harikasın ya biraz forma kan gelsin buaralar formun üstüne ölü toprağı atılmis gibi herkes bi sıkıcı🤕😵 saçma sapan poslar dönuyor çoğu zaman biraz canlanalım ayol💃
Ask_hosmus eşim tek lafı iyiki erkek değilsin 😃😃😃😃
- Düzenlendi
Ask_hosmus Başliyorum
1 Bizim kullanmadığımız boş bi odamız var yere çarşaf sererek yapmıştık orası🤭🤭
2.Banyoda kucağına alarak ayakta yapmaya çalışmıstı esim çok gülmüstüm kaymıştım falan o esnada😂
- genelde ben coşkulu oluyorum eşim coşkusunu içinde yaşayan biridir ama brn yüz ifadesinden aldığı nefesten anlıyorum🤪🤪
Ask_hosmus yazdi terlemisti esim ben bir dus alayim dedi. Bende ona kiyafetini vermeye gidince tuttu birakmadi😂😂
Başlıyorum 😅😅🤭
Denizin orta yerinde yapmıştık. O zamanlar daha yeni evliyiz tabi denize girelim dedik adam denizij içinde halletti 🤭😅
Denemedigimiz hiç bir pozisyon kalmadı desem yeridir. 😅🤭
Tabiki ben. Eşimde iyi ki erkek değilsin yoksa beni oracikte buracikta hallederdin kaçış olmazdı diyor 😅😅
Ask_hosmus 1-en çılgın yer babaannesi in evi sanırım yan odada annelerimiz vardı çünkü😂
2-absurt bişey yok ya
3-tabiki ben 😂
Ask_hosmus
Annemlerin evinde ala acele salonda yapmistik 😄
Pozisyon hatırlayamıyorum 😄
İkimiz de istekliriz değişiyor bazen ben atlıyorum adama 🙈
Kuzulkurt olmaz ama mızıkçılık yapıyorsun 3 tane soru var orada 😂😂
Ask_hosmus ya sen neden sorduğun soruya cevap vermiyorsun olmaz böyle. Ben döküldüm sizde dökülün 😂😂😂
Ask_hosmus mal benim de annemin babamın duşa girdiğimizi görmesini istemem 😂
Uykulupingue ne duyacaklar kız sessiz sessiz halledeceksiniz bağıra bağıra değil ki😃 öyle durumda biz genelde sabah uyandığımızda yapardık o duşa girerdi terledim diye sonra ben zaten kayınbabam salondan pek çıkmaz kaynanam da durmaz. Hatta kaynanam utanmayın kızım girin duşa sıcak falan derdi 😂😂😂🤭
Ben eşime sordum bu üç soruyu güzel bir sohbet oluyor tavsiye ederim😁😁
Ask_hosmus
En saçma sinemada o zaman sevgiliydik baya boşaldı yani 🤣
Denemediğimiz pozisyon kalmadı
Ben atesliyim eşim sonuç odaklı 😠