Revane baci nece yeni ogru cixarirlar seni?menimde bashima gelib evvel qaynatam gil tukanda ishdiyirdi puluda tukanin pulunu sen deme taxtin altina xalca qoyublar onun arasina qoyurmushlar evdede butun gunu tek men oluram baldizim rayonda idi,geldilerki 20 manat yoxdu 10 defe baxdilar ora bura her yere bes yoxhdu uje hiss etdimki meenen shubhelenirler inanki dunya basima yixildi o qeder Allaha yalvardimki
Tapilsin yoxhsa heqqi menim ustumde qalacaqdi sora ele hemin xalcaninn arasinaj tapildi.demeyim oduki seni yaxshi basa dushurem vecive alma.birdeko sen ele oz zehmetinle pul qazanirsanda
Neynirsen olarin pulunu guya mentiqsizler

Arzum94 nece yoldasin anasina gosula biler tupurerem o yoldasa bele yoldasdansa olmamagi yahsidi

Revane en yaxshosi yoldashina de baci menede olun ser guya telefonumda oglan sekli var diye qaynanama ne qeder and icdim helede inanmir Allaha tapshiriram onu meni Allah bilir

Revane baci 1 ay doz martda evlenen kimi qaynin dava ele denen ayri qaliram get oglunun yaninda qal

Arzum94 baci sen hecde ele bilki sebir dashisan heqiqeten.baci hamida ferqli olure mendede var pisi her oturanda deyirki size gore ozume bir corabda almiram halbuki bizim yemey pulumuz baci qacqinlar axi pul alir yoldashimla men 120 manat aliriq hele bizim yemey pulumuzdan artiq qalir arada bir evveler paltar zad alirdi indi almir ozumde hec istemirem yoldahsim alir yoldahsimada demishem ne olur olsun bilsenko hekime getmesem burda olecem olardan 1 manatda pul alma adam bezire minnetli yemey yemeyden

Arzum94 he baci alirlar hec men bir damci yeyirem indi indi biraz ishtahim var yoldahsimda bir gece yeyir evde.ama soz dushende bize minnet qoyur.mende heqiqeten hezm ede bilmirem Allah baxirda gorur her sheyi insAllah bir gun menim verdiyim bir qAShiq suya mohdac olarlar

Arzum94 diyodum ya qopacaq🙄vallaha hamsii qan qaynamamish qaynanalar qaynamaga basdiyib,baci bu gun yoldahsima 14 fevrala gore qurushka sekli atmishdime onu sifarir elemishem qiz zeng elediki gelib qiymeyi 7 manatdi mende dedim
Olsunda basladiki bahadi onun ustune 3 manat qoyub bir koynek alardiz ozude alardiz deyir sozu menedi umumi deyir mende hecne demedim men ozel bir shey olsun diye eletirdim bir sheye bir elediyime yaxshi demire.baci dunen demeli sorla koke bishrmishem inan 40 nece idi elemishdim seher ozum yemeye tapmadim deyir soru ne qeder vurmusan dedim 1 stakan deyir coxh vurmusan dadi yup yumusaq olmushdu ozude baldizima zada deyirem deyir ela olub.bu arvad menim hec neyimi beyenmirde eseb oluram inanki

Gizdar yemey yediyim yerde basiim herlendi 3 saniyeliy indide basim agriyir neden olar tezigim 100\70

NigarJan baci olure menim urek cirpimam nefesim ele olur olecem ele bil bugun qaynanam xanim daniwanda halim pisdewdi reski tab oturdum yere sonra kecdi yeni hamilelikde normaldi bunlar

Ayteh baci Revanr ozude ureyi temizdi sabah bir shey olsun olarin yaninda olacaq.biliremde men mence yoldahsi hecne elemirsen ozu serhed qoysun takmasin qoy partdasinlar,pislerin uzu qara olsun neyniek day

Ayteh eledi vallah.men deyirinki men bularla yag bal kimi dolanacam men demirem menim sehvim olmuyub ama o sehvi bularin ailelerin bilmediyim ucun etmish ola bilerem yeni basqa muhite dushmushem ama meni oturub basa salmag yerine sans vermey yerine hemishe yoldashima shikayet edibler esasda qaynatam.mamam gile geden kimi yoldashimi doldururlar dalashir menle.

NigarJan can baci belden demee uje balam boyudukce agirlawir ona goredi

Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir haminizi coxlu opurem 🥰🤲🏻🤲🏻

Salam qizlar necesiz?neynirsiz?