Gizdar yemey yediyim yerde basiim herlendi 3 saniyeliy indide basim agriyir neden olar tezigim 100\70

NigarJan baci olure menim urek cirpimam nefesim ele olur olecem ele bil bugun qaynanam xanim daniwanda halim pisdewdi reski tab oturdum yere sonra kecdi yeni hamilelikde normaldi bunlar

Ayteh baci Revanr ozude ureyi temizdi sabah bir shey olsun olarin yaninda olacaq.biliremde men mence yoldahsi hecne elemirsen ozu serhed qoysun takmasin qoy partdasinlar,pislerin uzu qara olsun neyniek day

Ayteh eledi vallah.men deyirinki men bularla yag bal kimi dolanacam men demirem menim sehvim olmuyub ama o sehvi bularin ailelerin bilmediyim ucun etmish ola bilerem yeni basqa muhite dushmushem ama meni oturub basa salmag yerine sans vermey yerine hemishe yoldashima shikayet edibler esasda qaynatam.mamam gile geden kimi yoldashimi doldururlar dalashir menle.

NigarJan can baci belden demee uje balam boyudukce agirlawir ona goredi

Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir haminizi coxlu opurem 🥰🤲🏻🤲🏻

Salam qizlar necesiz?neynirsiz?

Elba oz hesabimla 14 aybasi gunumdu ama programla dunen idi uje bu gun ikinci gunudu.strese girmishem ama sabahida yola verim deyirem sora test edim.birde qizlar tualetde qalmisham qarnim acilib😂😂

Ayteh baci testim yoxhdu sebr etmey istiyirem sabah olmasama edecem insAllahki olar Allah senede komey olsun

Elba can baci he umidlenme ama inweAllAh hamile olarsan indi cox dua edecemki,bu ay hamile qalasan en boyuk hediyye ay inweAllAh olmasada uzulme ama umid AllAha inweAllAh olar men yoldawima deyirem 9ay boyunca hediyyem var ad gunu sevgililer gunu qeyd etmesekde evlilik il donumu qarnimi gosterirem deyir yaxwiki,uwagimnan istifade eliyirsen deyirem bes nee bax hediyye istiyirsen elini qoy bir hereketi mindene hediyiye deyer inweAllAh bu ay hamile olarsan ele cox istiyirem baci AllAha and olsun heyacan kecirirem istiyirem yazasiz qaldig vallah bu menim icimnen gelir goz boyamag ucun deyil vallah duamdasiz inweAllAh olar bacim yenede umidlenme yaxwi olar inweAllAh 🤲🏻🥰

Arzum94 baci Allah komeyin olsun,gorekde baci coxh istiyirem olsun Allah gorur bunu insAllahki olar olmasada day neynie bilerem qismet deyib kecerem teki ne olur olsun xeyirlisine olsun

Elba can inweAllAh qismet herwey AllAhin elindedi inweAllAh olar olmasada qismet bacim esas xeyirlisi olsun