🌼🌼sağlık
Elba baci men bilen bir qaynanam varsa elemeyi xosluyiram lap bilmesede o menim yoldasimin anasidi men ona hormet qoymasam o isdiyende ayaqimi ayaqimin ustune qoysam ozum ozumu hormetden salaram ozude qoymure onsuzda is gormeye ele basqa isi olanda vaxt az qalanda he tutaqki deyir bu kartovu soy gelib dogruyacam ya sogani soy gelib dogruyacam yeni dogurdan da qaynanami çox istiyirem elbetde ananin yerini heckim vere bilmez ana basqadi ana insanin uzune tupursede biz onu unuduruq ana ona gore muqeddesdi ancaq qaynanamiz azca balaca bir soz deyende onu goture bilmirik insanin tebiyeti budue qinamiram natavana elenenlerden revaneye elenenlerden danismiram olarin ki ayri sohbetdi umumi qaynana gelin munasibetinden danişiram men evlenende qabagima sert qoydum ki ayde sene nese dese ve yaxut xosuna gelmeyen soz deyende bu qulaqdan al obirinden burax her kesin aylesinde prablem ler olur elbetde qaynana arada ele soz deyir senin xosuna gelmir ancaq neye se xatir susmalidi insan herenin bir heyati var bir evde yasamasa bilmir ne necedi danisdiqlarimiz qeder bilirik ancaq çetindi dogurdan yola getmek cavab qaytarmamaq ummiyetle evlilik cetindi ilk gunki kimi qoruyub saxlamaqda çetindi ancaq men elimden geleni edirem bunun uçun
Ayteh baci her qAynanada seninki kimi olmur Allah mehriban elesin.qaynanadan ana gelinen qiz olmaz.mence en yaxshisi ayri yashamagdi sen coxh qaynanala qalmirsan belkede ele heqqi yaxshi insandi ama bir yerde qalanda bax menim qaynanmda en coxh atmaca soz soxmagi var menim sehvim olsun gelsin otrsun qabagimda desinki bunu sehv etdin bziim evin qaydasi bele deyil men ona raziyam danlasinlar ele qaynatamdaye ama yoldashima demesinler cunki men derakeli insanam eldiyim sehvi duzeldsmeyini bilirem maresefki arada adam uje doze bilmir duzdu men 2 ile yaxindi gelmishem hele bir defede ne olur olsun uzlerine qaytmamisham gormushem danishirlar girmishem otagima heqiqeten qulagimi kar gozumu kor etmishem
Elba basa dusurem baci elbetde eyni evde yaşamaq asan deyim men sene bisey demedim ki men heckimi qinamıram ancaq sen yaxsi gelinsen natavan yaxsi gelindi bezi gelinlerde varki dogurdan olarda yola getmek yol tapmaq istemiller dogurdan var eleleride men sizi biliremde size bir sey demirem ki ancaq dediyim oduki bezi qizlarda yola getmir elbetde gelin anasina yandigi qeder qaynanasina yanmir hec senin qarnindan cixanla basqa qarindan çixib gelen senin ucun eyni ola biler? Yox elbetde ayri olmaqda duz deyirsen ayri olanda hormetinde olur
Ayteh yoxh baci yeni fikr olaraq deyirem tebiki pisleride var bir soz vare yaxshi musalman pis xiristian yoxhdu yaxshi insan var birde pis insan yeni pis insan qaynanaykende pisdi gelinkende baldizkende her haliyle pisdi yeni icinde pislik var,Allah canlarini sag elesin yoldashlarmizin valideyinleriid xoshbexd aile isteyirikse bezi sheylere dozmeliyik
Elba duzdu baci Allah sebir versin size menim xalam da yaman qaynana olub bilirem pis qaynana geline yad kimi baxan qaynana cetindi yasamaq ancaq neyneyek Allah here ye bir cur heyat verib birinin qaynanasi pos di ancaq Allah ona basqa yerden xosbextlik verib birinin qaynanasi yaxsidi onada basqa sixintilar verib heremize bir cur imtahan Yazilib elimizden ne geler Allah bizi pis insanlardan qorusun ❤❤
Menessa_20 heyva aldir ye baci peygamberimizde buyurub heyva yeyen hamilikde usaqi gozel olar ureyi rahatliq tapar heyva aldir ye cox bahalisi olmaq zorunda deyil orta boy satillar 80 90 qepiye kilosu o gjn gormusdum men
Menessa_20 buuy baci neynedin hamile olan sen men şişdime burda pamidorun inaninki qizlar bir qram dadi yoxdue bir qiram yoldasim 1 2 defe alib qonaq gelende aldirmisam e dadi var ne iyi var birce derman dadi iyi gelir hec adamin tamahida keçmir ancaq yaydaki pamidorun yerin hecne vermez axsam axsam hardan yadimiza dusduee 😂😂
Menessa_20 baci anliyiram boyuk.olaraq hormetin saxlamaliydi qaynanan duz etmiyib danişsaq cox soz acilacaq eşi Allah gorur Allah sene bolca sebir versin inanki her çetinliyin arxasindan asanliq gelecek 4 4 ilden sonra belke tamamen heyatin deyisecek bunu sadece Allah bilir sen gozel.seyler dusun birde calis yoldasinla yaxsi olmaga caliş geris Allah komey olar Allah evladini qucagina almagi nesib etsin basin ona qarişacaq baci acilarin yaralarin onunla sagalacaq 😍😍
Menessa_20 inanki menimde ureyim istedi vaay baci haqqini halal et men yadina saldim qiz pis oldume lap
Menessa_20 can ay baci inanki soz tapmiram Allah sebir versin ne deyim bilmirem sizinkisi axirete qalib Allah sebrini versin
Menessa_20 elbetde ki sen qazanir san o itirir
Menessa_20 şukur baci Allah yoldasini dahada yaxsi etsin sizi dahada mehriban etsin
Freedom Hervaxtin xeyir baci
Gizdar sabahiniz xeyir bogazim gelib😢😢😢
Qızlar telimi yoldaşım deyişdi 14fevralda hediyye almıwdı. Profilim qaldı kohne telde bunu teze acdım. Bebeş yaxwıdı. Hekimden teze gelmişem dopplere düşdüm.))) 180qramda qızınız boyuda 17.8sm. 😁
Bura video atmaq olsaydı video atardım. Baxardız qızınıza 😂😂
Salam qizlar necesiz?ne var ne yoxh