Freedom baci sende ona sifet ele,danishma ozu yaxinlashacaq narahat olma qoy gelsin uzr istessin menenn olsa hec danishmada qoy sene yaxinlashanda denen ne olmushdu niye ele ediridin seninde guya veecine deyil ele takil.ele edinki hemishe qaynanan gilin sizin kus oldugnuzdan xeberi olmasin en gozeli budu duzdu arada mende onu bacarmiram ama bacarmag yaxshi sheydi

Freedom yoldasivin payin ver denen ya menim terefimde ol yada bosaniram 😂😂😂😂 men eseblesen kimi deirem bosaniram 😂😂😂😂😂 gedirem sag salamat😂😂😂

Nikuli sen hecde kefsene Niqu😂😂😂usaqi var hara getsin

Elba gorxuzsun 😂😂😂 men deirem gedirem garnimdaki da mennen gedir biz 2 miz gediriy😂😂😂😂 mama bala

Salam Aleykum qizlar necesiniz?bir az iwim var onuda qurtarim yazacam baldizim dunnen gelib uwaglariynan bawim qariwigdi bir azda ev ewik muck haminizi🥰🤲🏻

Elba salam qizlar necesiz ne var ne yox ? Yazacam indi haminiza elzane sen bilirsen neyne nat erkude al aptekden demişdime hayit toxumunun kapsuludu derman deyil yeni bitkidi cox gozel xeyiri var hamile qalmaga bu ay yoxla mutleq al icinde 100 kapsuldu 7 manat olmalidi qiymeti

Lemann indi dersler baglanib onsuzda buralarda olarsan yeqin baci sen evli deyildin ? Cunki men helede namazlarimda usaq istiyenler ucun dua edende seninde adini cekirem revaneninde elzaneninde

Menessa_20 nataaaa necesen neynirsen 3 gundu girmirem 🙄 biraz uzaqlasdim uzurlu sayin necesen bebis necedi neynirsiz bu arada nikuli kimdi ? Tanimadim

Nikuli ahanda bu mesajindan bildim ki nigar sensen adıvı deyişmisen ? Boşanmaq sozunu de otursun yerinde filan kimi sozler senlikdi 😂😂 ondan bildim ki sensen

Elba qiz bura gel gorum elzane nat erkude al iç butun hormonlari dengeye salir cox yaxaidi yumurtalar ucun aybasi olum mende alacam

• Elba bunu yanıtladı.

Freedom esebleşme baci ozunu cilovla yaxsi olar Allah qoysa

Lemann men qaldim hamile ancaq abort oldum 2 ci defe baci

Freedom mene ne var😂😂😂😂 biliremki gozunnen goymur meni hekime gedende qaliram
                mam
                gilde buda galir 😂😂😂

Freedom bayagda eve gec gelirdi dedim giznansan 😂😂😂😂 dedi az seysen

Ayteh parolum itmisdi teze acdim😂😂😂😂😂😂 he geldim darihmisdim

Axwaminiz xeyir qizlar necesiniz?neynirsiniz?cox yorgunam inweAllAh sabah yazacam opurem sizi o qeder agriyiram msjlari oxuyub cvb yaza bilmirem uzurlu sayin sabahda of ama sabah cox guman bunnan yaxwi olaram canim cox agriyir olurem agridan opurem haminizi geceniz xeyre qalsin yorgunlugum cixsa yatmiram uzaniram yazaram inweAllAh 🥰🥰